Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Mòbil projector compte ovelletes

39,95 €
Impostos inclosos

Projector mòbil musical i lluminós amb comandament a distància. Tres tendres ovelletes de peluix giren suaument a el ritme de les 40 melodies, 4 cançons de bressol i nombrosos sons de la natura per reconfortar al nadó. Mòbil projector compte ovelletes de VTech és el perfecte company de somnis per al teu fill

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Projector mòbil musical i lluminós amb comandament a distància. Tres tendres ovelletes de peluix giren suaument a el ritme de les 40 melodies, 4 cançons de bressol i nombrosos sons de la natura per reconfortar al nadó. Mòbil projector compte ovelletes de VTech és el perfecte company de somnis per al teu fill. Amb dolços cançons de bressol, suaus melodies i sons i imatges projectades al sostre, els seus somnis seran els més tendres. El globus és extraïble, es pot utilitzar de llum de nit (amb 3 colors) o amb projecció animada. Sensor de so: Quan el nadó plora, les melodies sonen per ajudar a dormir.

Vtech
381-503322

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 0 mesos

Referències escpecífiques