Joc simbòlic

Filtres actius

Caixa registradora Peppa Pig

Caixa registradora mecànica decorada amb Peppa Pig que inclou 23 accessoris. Micròfon, cistella de la compra, lector de codis de barres, monedes, bitllets, i molt més. Dimensions: 35,5 x 23 x 20 cm.

Preu 22,95 €

Soy Luna premium tattoos

Set de Tatuatges de la sèrie "Soy Luna". 290 tattoos de diferents tipus, com tattoos braçalet, per ungles, amb purpurina i de color. Són de llarga durada i segurs amb la pell, per treure'ls només necessites rentar amb sabó.

Preu 9,95 €

Dinner set 45 peces

Set plàstic amb plats, tasses, coberts i molts més accessoris. 45 peces en total.

Preu 20,95 €

Carro de neteja Vileda

Carro de neteja amb rodes de joguina marca Vileda. Inclou fregona, galleda de fregar, escombra, recollidor de mà, raspall.

Preu 29,95 €

Tambor circ Reig

Tambor de circ senzill de Reig. Inclou baquetes de plàstic. Sense Caixa.

Preu 9,95 €

Timbal Sounder metal·litzat

Tambor imitació a instruments reals. Enganxines especials, cercles metal·litzats, cinta bandolera i baquetes. 

Preu 16,95 €

Tambor Sounder metal·litzat Reig

Fantàstic tambor infantil sounder metal·litzat. Inclou baquetes i corretja per penjar. Gran qualitat de so. Afavoreix la desinhibició i la familiarització amb la música. Exercita el ritme i la imaginació. Diàmetre: 25 cm. De 3 a 6 anys.

Preu 13,95 €

Avengers Punys Hulk Gamma

Punys de Raigs Gamma d'en Hulk a Avengers. Inclou 2 mans guants d'escuma flexibles amb decoració i marca clàssiques. Increïbles Super Punys Gama que et faran sentir-te com en Hulk: Agafen i estrenyen, Força aclaparadora!

Preu 26,95 €

Soundmoovz muszic by dancing

2 polseres Soundmoovz, per crear ritmes, músiques i ballar. Preu per unitat. Es serviran segons disponibilitat. SoundMoovz és un dispositiu weareable musical que s'activa amb el moviment corporal, component música i creant sons envolvents, creant una experiència única. Viu i gaudeix de la música,...

Preu 89,95 €
  • Oferta!

Cosmeticefa

Crea els teus propis esmalts d'ungles i els teus fragàncies barrejant essències i colorants

Preu 29,95 €

Guitarra fusta 55 cm

Guitarra espanyola de fusta de 55 cm de longitud i de 6 cordes. Amb tensors de cordes. Color fusta clar. Ideal per donar els primers passos per aprendre a tocar la guitarra! Edat recomanada: +4 anys.

Preu 24,95 €

Conjunt Flash Micro + bafle + guitarra Reig

Guitarra electrònica 4 cordes. Bafle amplificador amb llums, entrades per a micròfon i guitarra, interruptor On / Off. Micròfon amb cable extrallarg, peu extensible amb pinça per subjectar el micròfon. Funciona amb 3 piles de 1,5 V (AA)

Preu 39,95 €

Bateria Golden Drums

727 BATERIA GOLDEN DRUMS. Conjunt bateria compost de: Bombo, tambors dos sons i platerets. Timbal tam-tam i caixa amb peus individuals. Pedal bombo i baquetes professionals. Pegats tambors de matèria especial. Anelles metal·litzats. Muntatge completament segur per als nens. Banqueta. Acabat...

Preu 69,95 €

Frozen 2 Magic Ice Steps

Ara les nenes podran recrear els poders d'Elsa, amb el Magic Ice Steps. Les nenes es podran posar a les seves sabatilla aquest projector màgic, permetent-li a cada pas de recobrir de "flocs de neu" el terra al seu voltant i emetent sons de vidres

Preu 24,95 €

Estoig maquillatge de 5 pisos

Increïble estoig de maquillatge infantil de 5 pisos que es queda tancat com una boleta. Inclou un munt de coloret, ombres d'ull, pintallavis i brillantors de llavis, ungles postisses i adhesius per les ungles. Per a majors de 3 anys.

Preu 18,95 €

Frozen Premium Tattoos

Set amb 290 tatuatges inspirats en Frozen i el curt "Frozen Fever". Es posen fàcilment amb aigua i són dermatològicament segurs. Inclou esponja.

Preu 14,95 €

Cuina amb planxador

Cuina de plàstic color lila, súper equipada, amb 13 accessoris i zona de planxa. 100 x 97 cm.

Preu 49,95 €

Cuina nova vermella

Fabulosa cuineta unisex de color vermell totalment equipada. Inclou forn i campana extractora, microones, rentadora i molts accessoris més. Dimensions: Alt: 81 cm, Ample: 80 cm, Profunditat: 26 cm.

Preu 35,95 €

Taller banc de treball Bosch

Imitació de taller Bosch amb una àmplia varietat d'eines, fins a 79 peces com serra, tornavisos, nivell de bombolla i molt més. Producte amb llicència Bosch. Mides: 50 cm x 37 cm 102 cm

Preu 59,95 €

Màquina de cosir amb pedal

Màquina de cosir per a nens que funciona amb piles. Protecció de seguretat transparent per l'agulla, amb fil superior i inferior. 2 Nivells de seguretat, mode manual possible, maneig a través del pedal. Ajust de la tensió del fil mitjançant el botó giratori, porta rodet de fil escamotejable,...

Preu 42,95 €

Martinelia Detangle Brush

Raspall per a cabells amb il·lustració divertida, 6 models disponibles: Mono, cactus, Flama, Panda, Unicorn i Flamenc. Es venen per separat. Es serviran segons disponibilitat.

Preu 4,95 €

Set de cassoles metàl·liques

Conjunt d'11 peces de metall de fireta per cuines de joguina i un agafador amb estampat clàssic de quadres. Inclou olla, cassola, paella, escorredor, 2 tapes i 4 eines. No recomanat a menors de 3 anys. ADVERTIMENTS: No posar al rentavaixelles. No posar al microones. La manyopla i el agafador no...

Preu 10,95 €

Magic Kidchen - Pull Pops individual

Amb Pull Pops pots crear els teus pols dels sabors que tu vulguis. Afegeix fruita, xocolata ... I fes el teu polo personalitzat. Colors assortits. Es venen per separat i es serveixen segons existència.

Preu 5,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€