Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Beyblade Burst evolution Genesis Valtryek v3

45,99 €
Impostos inclosos

Connecta el teu Beyblade RC al teu telèfon o tauleta i converteix-te el mestre dels combats! Pren el control de la baldufa per a la rotar a dreta, esquerra, més ràpid o llançar un atac especial. Amb llum i tecnologia Bluetooth

Model Valtryek (blau)

Quantitat

Connecta el teu Beyblade RC al teu telèfon o el teu tauleta i converteix-te el mestre dels combats. Pren el control del teu baldufa per a la rotar a dreta, esquerra, més ràpid o llançar un atac especial. Gràcies a la tecnologia Bluetooth, connecta el teu Beyblade RC al teu smartphone o el teu tauleta per controlar-la a distància. Rotació dreta o esquerra, acceleració, atac especial. Baldufa amb llum.

Inclou: 1 Beyblade, 1 llançador, 1 suport * ¡Personalització! * Muntatge fàcil, sense necessitat d'eina / accessori.

Aplicació Beyblade Burst: Col·lecció virtual i competir amb altres jugadors. Compatible amb certs models d'iPhone, iPad, iPod touch i dispositius Android. Per a més informació, visita beyblade.hasbro.com. App disponible fins al 2020.06.30.

Tots els components són intercanviables.

Edat recomanada: a partir de 8 anys

032-003010

Especificacions

Piles
SI. Incloses
Edat recomanada
A partir de 8 anys

Referències escpecífiques