Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

  • Nou
  • Nou

Bath Bomb Tool Case

26,95 €
Impostos inclosos

Crea les teves pròpies bombes de bany allà on vagis! Amb el complet maletí So Bomb de bombes de bany! Les bombes de bany es creen amb molta facilitat! Només has d'omplir la bola inclosa amb la barreja que desitgis, afegir aigua, introduir la sorpresa i tancar el motlle durant uns minuts.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Crea les teves pròpies bombes de bany allà on vagis! Amb el complet maletí So Bomb de bombes de bany! Les bombes de bany es creen amb molta facilitat! Només has d'omplir la bola inclosa amb la barreja que desitgis, afegir aigua, introduir la sorpresa i tancar el motlle durant uns minuts. En posar la bola sòlida a l'aigua de la banyera, aquesta començarà a dissoldres i deixar anar divertides bombolles, alhora que dona color a la superfície de la mateixa. Inclou: 1 maletí especial, 3 boles per crear bombes de bany, 3 joguines sorpresa, 1 sobre de confeti, 5 sobres de purpurina, 1 sobre amb substància rosa, 1 sobre amb substància verda, 1 sobre amb substància lila, 1 sobre amb substància groga, 1 sobre amb substància blau i 1 eina.

Canal Toys
077-013104

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 6 anys

Referències escpecífiques