Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Mega Bloks Granja Musical

21,95 €
Impostos inclosos

Junta colors per descobrir música i sons d'animals de la granja! descobreix música i sons d'animals, i aprèn els colors mentre construeixes una granja per aquests quatre encantadors animals amics. Construeix un graner, un molí de vent giratori i un estable amb portes que s'obren i es tanquen.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Junta colors per descobrir música i sons d'animals de la granja! descobreix música i sons d'animals, i aprèn els colors mentre construeixes una granja per aquests quatre encantadors animals amics. Construeix un graner, un molí de vent giratori i un estable amb portes que s'obren i es tanquen. Després, construeix un cavall, una vaca, un pollastre i un be. Col·loca cada animal en el seu color corresponent per sentir el seu so mentre aprens els colors. torna a prémer les tecles per activar encara més sorpreses musicals i sons! ideal per a nens d'1 a 5 anys.

Megabloks
212-073433

Especificacions

Edat recomanada
A partir d'1 any

Referències escpecífiques