Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Mega Bloks Vehicles Mix amb 5 peces

9,95 €
Impostos inclosos

Diversió sobre rodes amb els blocs més divertits! Gràcies als nous Vehicles Mix de Megabloks! Descobreix la gran oportunitat de creació i diversió que t'ofereixen els nous Vehicles Mix de Megabloks, aquestes divertides joguines infantils s'han fabricat en plàstic de gran resistència i durabilitat, amb peces de mida especials i fàcils d'encaixar.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Diversió sobre rodes amb els blocs més divertits! Gràcies als nous Vehicles Mix de Megabloks! Descobreix la gran oportunitat de creació i diversió que t'ofereixen els nous Vehicles Mix de Megabloks, aquestes divertides joguines infantils s'han fabricat en plàstic de gran resistència i durabilitat, amb peces de mida especials i fàcils d'encaixar. Amb espai per guardar les peces de blocs incloses! Edat recomanada: d'1 a 5 anys. Inclou: 1 vehicle Mix de Megabloks, 1 figura i 5 blocs de construcció.

Megabloks
212-080422

Especificacions

Edat recomanada
A partir d'1 any

Referències escpecífiques