Contacta amb la botiga més propera AQUÍ

BASES DEL CONCURS DE NOVEMBRE A JOGUINES SOMNIS BLANES, MATARÓ I VICPer participar s'han de complir els següents requisits:

  • Omplir la butlleta que trobaràs a la botiga o en diferents punts de la zona. Nom, e-mail i telèfon de contacte. Les dades han de ser reals.
  • S'ha de dipositar la butlleta degudament emplenada a les botigues de BLANES, MATARÓ O VIC (veure direcció).
  • El període per participar és del 2 de Novembre al 19 de Novembre de 2016, ambdós inclosos.
  • Per participar s'ha de ser major de 18 anys o aportar l'autorització de pare / mare / tutor legal.
  • Les butlletes ilegibles o on hi manqui alguna dada es consideraràn nul·les.


Hi haurà una butlleta premiada per cada una de les tres botigues (BLANES, MATARÓ, VIC). El sorteig es farà mitjançant el mètode de la mà innocent i el resultat es publicarà al Facebook de Joguines Somnis entre el 24 i el 27 de Novembre.

El nom del guanyador sortirà publicat en un post públic del Facebook de Joguines Somnis.

Des de Joguines Somnis ens posarem en contacte amb els guanyadors per què escullin el seu regal: una bicicleta Chicco Red Bullet sense pedals ó un patinet infantil / d'adult (per persones de pes màxim 100 kg).

D'acord amb el que s'estableix en la Llei Orgànica 15/99 en matèria de protecció de dades de caràcter personal li informem que les dades que facilita a la butlleta seran incloses en un fitxer propietat de Joguines Somnis (DUREXVI, S.L.) amb la finalitat de participar en aquest concurs. També li informem i vostè ens autoritza, si és un dels guanyadors del concurs, a que el seu nom sigui publicat en el Facebook de l’empresa. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, indicant-ho per escrit a DUREXVI S.L C/Ferran Soldevila 4 baixos 17003 Girona.