Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Mega Bloks Cocodril munta i cruspeix

39,95 €
Impostos inclosos

Diversió 3 en 1 a bord d'un cocodril que inclou un recollidor de blocs i un conjunt de blocs de construcció! els més petits poden desenvolupar les ganes de jugar quan surten amb un cocodril que està famolenc de blocs! asseu-te darrere del manillar i aboca't a la part posterior d'aquest simpàtic cocodril per mossegar qualsevol bloc que se't creui en el camí.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Diversió 3 en 1 a bord d'un cocodril que inclou un recollidor de blocs i un conjunt de blocs de construcció! els més petits poden desenvolupar les ganes de jugar quan surten amb un cocodril que està famolenc de blocs! asseu-te darrere del manillar i aboca't a la part posterior d'aquest simpàtic cocodril per mossegar qualsevol bloc que se't creui en el camí. O usa els 25 blocs de construcció inclosos per construir qualsevol cosa que imaginis, i posa en pràctica les teves habilitats motores fines i la teva creativitat mentre jugues. Ideal per a nens d'1 a 3 anys

Megabloks
212-076118

Especificacions

Edat recomanada
A partir d'1 any

Referències escpecífiques