Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

COST I MÈTODES D’ENVIAMENT

El Client pot escollir a l’hora de finalitzar la comanda i abans del pagament, el mètode d’enviament que vulgui o més li convingui d’entre els que oferim:

Enviament per ASM / GLS

Preu:   4,99€ IVA inclòs i de 16€ IVA inclòs per a paquets molt voluminosos (s'indica en la fitxa del producte)

Entrega: Per comandes realitzades abans de les 17:00h, entrega en 24h a qualsevol lloc del territori peninsular i 72h per entregues a les illes Balears (per les illes menors pot tardar més)

Escollint aquesta opció d’enviament, el Client rebrà la seva comanda per mitjà de l'empresa ASM en un termini de 24h (caps de setmana no inclosos) a l’adreça indicada com a adreça d’entrega, sempre que la comanda es realitzi abans de les 17h. Si no, la comanda s'enviarà durant el següent dia laborable.

L’entrega s’efectua de dilluns a divendres no festius en horari laboral. Si el Client té alguna preferència d’horari, ho haurà d’indicar en l’apartat d’observacions a l’hora de finalitzar la comanda o enviant un correu a info@joguinessomnis.cat abans de que la comanda hagi estat enviada a ASM.

Si no es troba al destinatari en el moment de l'entrega, es farà un segon intent al dia següent i un altre intent d'entrega acordat entre el Client i ASM (per això es recomana indicar un número de telèfon de contacte). Si el destinatari està absent, es deixarà una nota amb les dades de l'oficina on poder passar a recollir la comanda.

Si el client no recull la comanda, ASM ens ho retornarà. En tal cas, Joguines Somnis reemborsarà l'import del producte al client, però no les despeses d'enviament. Ens reservem el dret a no reemborsar l'import total de l'article si els gastos de la devolució del mateix superen el seu import.

Per qualsevol dubte relacionat amb l'entrega de la comanda (lloc, hora, oficina...), recomanem que el Client es posi en contacte directament amb  la seva oficina local de ASM.

Altres consideracions

Les comandes rebudes entre les 00.00h i les 17.00h i validades de pagament per Joguines Somnis, seran tramitades i expedides a l’agencia de transport durant el mateix dia hàbil. Passat aquest termini, les comandes es tramitaran el següent dia hàbil.

Els terminis  d’entrega poden variar per incidències extraordinàries  en el transport i per dificultats en l’entrega dels productes.

Joguines Somnis no es fa responsable de les despeses extra de transport degudes a errades en l’adreça d’entrega i/o horaris donats pel Client i no corregits amb suficient antelació (abans de l’entrega de la comanda al transportista).

Recollida a botiga

 Preu: 0€

Entrega: 2-15 dies a partir de la data de la comanda.

El Client pot escollir aquesta modalitat si desitja recollir personalment els articles en una de les botigues físiques de Joguines Somnis repartides per la geografia catalana, escollint la opció de transport "Recollida a Botiga". El sistema detecta la ubicació de l'usuari i suggereix les botigues més properes. Tanmateix, el Client pot ampliar el radi de cerca i triar qualsevol de les nostres botigues. Per informació addicional de la seva botiga més propera, pot consultar la secció de les nostres botigues.

La comanda estarà a la botiga de recollida en un termini mínim de dos (2) dies laborables i màxim de quinze (15) dies laborables. S’avisarà per correu de la disponibilitat de la seva comanda a la botiga de recollida.

El Client haurà de presentar la factura de la compra per recollir la comanda així com una identificació per comprovar que es tracta de la mateixa persona que ha efectuat la compra on-line.  En cas de que sigui una tercera persona qui reculli la comanda, el Client ho haurà d’indicar prèviament en l’apartat d’observacions a l’hora de finalitzar la compra, o mitjançant un correu a info@joguinessomnis.cat (indicant el número de factura).

En cap cas s’entregarà una comanda sense la presentació de la factura corresponent.