Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

MÈTODES DE PAGAMENT

Al realitzar la comanda el client pot escollir pagar les compres mitjançant targetes VISA, MASTERCARD o amb una transferència bancària.

VISA / MASTERCARD / MAESTRO

La validació del pagament amb targeta es fa a través del sistema de TPV virtual de Redsys i la pasarel·la de pagament de “la Caixa”. Les dades confidencials tals com números de targeta o claus de seguretat es gestionen directament amb “la Caixa” i per tant, ni Joguines Somnis ni Redsys no hi tenen accés. La validació de la compra amb targeta de crèdit és immediata.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA PER CLIENTS DE LINEA OBERTA

El pagament per transferència bancària es realitza de del mateix link de pagament del TPV virtual de Redsys, escollint la modalitat de Transferència un cop dins del sistema de "la Caixa". Si el Client té contractat el servei de Línea Oberta de "la Caixa", podrà realitzar la transferència al moment des de la mateixa web de la entitat. La validació del pagament es fa de manera automàtica des del sistema de "La Caixa"

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA TRADICIONAL

Si el client vol fer una transferència des d'una altra entitat o simplement no vol fer la transferència instantànea tot i ser client de "La Caixa", pot escollir Transferència Bancària com a mètode de pagament. En aquest cas, un cop confirmada la comanda, se li proporcionaran les dades necessàries per realitzar la transferència des de la seva entitat financera. El temps aproximat de confirmació per pagament per transferència és d’entre un (1) i dos (2) dies hàbils.