Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Fast Flip

16,95 €
Impostos inclosos

Prepareu-vos per codificar per al partit d'aquesta amanida de fruita boig! Coincideixen amb els seus fruits a un nombre o nombres per a una fruita no saber quin partit haurà de trobar el següent!

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Prepareu-vos per codificar per al partit d'aquesta amanida de fruita boig! Coincideixen amb els seus fruits a un nombre o nombres per a una fruita no saber quin partit haurà de trobar el següent! Si vostè juga amb les fitxes o targetes amb els sols, tots els jugadors de qualsevol edat seran moure d'una tirada ràpid per a aquest partit cervell burles cap amunt. El joc ve en una llauna per a les seves targetes i tokens, el que és un article de viatge fàcil. La distribució màgia de les fruites en les targetes garanteix que sempre hi ha una resposta correcta. Només ha de ser el més ràpid per trobar-lo! Habilitats: percepció visual velocitat de processament enfocament i l'atenció Play Time: 15 minuts Contingut: 54 Targetes 10 Fitxes Regles il·lustrats

Lúdilo
192-080412

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 7 anys
Jugadors
de 2 a 4

Referències escpecífiques