Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

  • Oferta!
  • - 15,00 €

Hatchimals Draggle brillo

44,95 €
59,95 €
Impostos inclosos

Els Hatchimals són criatures màgiques que viuen dins el ous. Qui s'amaga dins de l'ou? És una sorpresa! Cuida el teu Hatchimals quan està dins de l'ou i els seus ulls s'il·luminaran mentre fa meravellosos sons

Quantitat

Els Hatchimals són criatures màgiques que viuen dins el ous. Qui s'amaga dins de l'ou? És una sorpresa! Cuida el teu Hatchimals quan està dins de l'ou i els seus ulls s'il·luminaran mentre fa meravellosos sons. Et diu com se sent! Un cop hagis jugat prou amb ell, els seus ulls seran del color de l'arc de sant Martí. Això vol dir que és hora de sortir de la closca! Els Hatchimals no poden sortir sols. El teu contacte els animarà a picar per sortir de la closca! És una experiència única a la vida! Un cop fora de la closca, Hatchimals evolucionaran a través de 3 etapes: nadó, nen petit i xaval. Qui sortirà de la closca?

Dimensions caixa: 25,40 x 20,32 x 14,61 cm
Edat: +5 anys
Piles: 2x AA LR06 (incloses)

134-001921

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 5 anys

Referències escpecífiques