Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Flipa Zee

39,95 €
Impostos inclosos
Les sorpreses més dolces i acolorides t'esperen amb les noves Flip Zee Girls! Les nines que creixen al teu costat! Aconsegueix les nines de moda, les Flip Zee Girls (es venen per separat), les teves noves i inseparables amiguetes plenes de color i sorpreses.
Quantitat
Darreres unitats en estoc

Les sorpreses més dolces i acolorides t'esperen amb les noves Flip Zee Girls! Les nines que creixen al teu costat! Aconsegueix les nines de moda, les Flip Zee Girls (es venen per separat), les teves noves i inseparables amiguetes plenes de color i sorpreses. Ara pots veure com passa de bebè a nena teu nina preferida. Només has de treure-li la seva manteta preferida i la gorra per sorprendre't amb la rapidesa que el teu amigueta passa a ser una nena amb un divertit pentinat i un preciós vestit de colors. Edat recomanada: +3 años. Preu per unitat. Es serviran segons existència.
Glop Games
042-098131

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 3 anys

Referències escpecífiques