0

LEGO Classic Maons i rodes

49,95 €
.
Lego
Per petits que adoren les activitats de joc amb les mans, amb 9 inspiradores idees per construir que es proposen (totes amb rodes) i els elements i maons, segur que nens, nenes, amics i familiars gaudiran d'una infinitat d'hores de diversió creativa .
Quantitat:
Darreres unitats en estoc

L'impressionant set de construcció de joguines LEGO Classic Maons i Rodes és fantàstic com a regal per a menuts que adoren les activitats de joc amb les mans. A més, amb les 9 inspiradores idees per construir que proposem (totes amb rodes) i els elements i maons, segur que nens, nenes, amics i familiars gaudiran d'una infinitat d'hores de diversió creativa. Què conté la caixa? Tot el que un petit necessita per crear una maqueta d'un cotxe, un tren, un autobús escolar, un robot, una zebra patinadora, un cotxe de carreres, un conillet en cadira de rodes, un ànec rodant i un mico sobre un monopatí- plàtan. Perfecte per a nens i nenes a partir de 4 anys. Als petits els encantarà jugar amb aquestes divertides joguines LEGO. I, com cada maqueta ve amb una senzilla guia de construcció i instruccions de construcció digitals, fins i tot els constructors primerencs podran sentir la satisfacció i l'orgull de construir les seves pròpies joguines LEGO.
398-011014
2021-04-30

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 4 anys
A partir de 5 anys
A partir de 6 anys

Referències escpecífiques

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Articles del bloc

LEGO Classic Maons i rodes

49,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€