Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

tancar
  • Oferta!

Friends concurs de salts de Stephanie

44,95 €
Impostos inclosos

Disposa de 2 cavallerisses, una àrea de rentat i empolainat, tribuna, podi de la ferradura i obstacles. Accessoris inclosos: càmera de televisió, prismàtics, forquilla, pastanagues, fenc, 2 muntures i 2 brides. Pack d'accessoris de empolainat inclosos: raspalls, esponja, polvoritzador, escarapela, llaços i una pinta.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Disposa de 2 cavallerisses, una àrea de rentat i empolainat, tribuna, podi de la ferradura i obstacles. Accessoris inclosos: càmera de televisió, prismàtics, forquilla, pastanagues, fenc, 2 muntures i 2 brides. Pack d'accessoris de empolainat inclosos: raspalls, esponja, polvoritzador, escarapela, llaços i una pinta. Utilitza l'àrea de empolainat per rentar i cuidar els cavalls de joguina. Ajuda a LEGO® Friends Stephanie i Zack a avançar a mig galop pel recorregut a lloms de les figures de cavalls de joguina infantils saltant els obstacles. Relaxa't a la tribuna mentre contemples l'espectacle eqüestre de la pista. Els sets LEGO® Friends fomenten el joc creatiu i converteixen la construcció en una activitat imaginativa i divertida.Las cavallerisses mesuren més de 17 cm d'alçada, 24 cm d'ample i 10 cm de profunditat.

Lego
398-041367

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 6 anys

Referències escpecífiques

Articles del bloc

12-04-2021 11:08:28
Les nines són una de les joguines preferides de nens i nenes, i és que són molt més que només jog...
04-03-2021 11:48:34
¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs est...
17-02-2021 15:13:58
Una joguina educativa sempre és un encert i és que, són molts els beneficis que les joguines educ...