Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

tancar

LEGO Hidden Side - Misteri del Cementeri

26,95 €
Impostos inclosos

Aquest set de construcció de joguines conté una figura d'un gos, una figura d'un jardiner, mini figures d'una nena i un nen, una estàtua giratòria, una tomba que s'obre i un arbre encantat amb braços articulats com a font d'inspiració de munts de divertides aventures de caçadors de fantasmes.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Aquest sorprenent joguina acompanyat d'una app combina un model LEGO per construir amb tecnologia de realitat augmentada per a nens i proporciona una experiència de joc completament interactiva. Ple de sorprenents detalls que evoquen un cementiri, aquest set de construcció de joguines conté una figura d'un gos, una figura d'un jardiner, mini figures d'una nena i un nen, una estàtua giratòria, una tomba que s'obre i un arbre encantat amb braços articulats com a font d'inspiració de munts de divertides aventures de caçadors de fantasmes.

Lego
398-070420

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 7 anys

Referències escpecífiques

Articles del bloc

12-04-2021 11:08:28
Les nines són una de les joguines preferides de nens i nenes, i és que són molt més que només jog...
04-03-2021 11:48:34
¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs est...
17-02-2021 15:13:58
Una joguina educativa sempre és un encert i és que, són molts els beneficis que les joguines educ...