Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

tancar

LEGO® Minifigures 17a edició

3,50 €
Impostos inclosos

Gaudeix dels teus sets LEGO® de noves i emocionants maneres amb la 17a edició de la col·lecció LEGO Minifigures, formada pel Venedor de gossets calents, la Dama èlfica, la Noia papallona, el Forçut de circ, la Veterinària, el Nan guerrer, la instructora de ball, el Xef gourmet, l'Expert, el Noi amb disfressa de panotxa, el Gladiador romà, el Noi-coet, el Surfer professional, l'Heroi espacial clàssic i el Yuppie, a més d'un personatge misteriós.

Quantitat
Fora d'estoc

Gaudeix dels teus sets LEGO® de noves i emocionants maneres amb la 17a edició de la col·lecció LEGO Minifigures, formada pel Venedor de gossets calents, la Dama èlfica, la Noia papallona, el Forçut de circ, la Veterinària, el Nan guerrer, la instructora de ball, el Xef gourmet, l'Expert, el Noi amb disfressa de panotxa, el Gladiador romà, el Noi-coet, el Surfer professional, l'Heroi espacial clàssic i el Yuppie, a més d'un personatge misteriós. Cada minifigura es lliura en un sobre "sorpresa" segellat amb un o més accessoris, una placa d'exposició i un fullet per a col·leccionistes.

Lego
398-071018

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 5 anys

Referències escpecífiques

Articles del bloc

12-04-2021 11:08:28
Les nines són una de les joguines preferides de nens i nenes, i és que són molt més que només jog...
04-03-2021 11:48:34
¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs est...
17-02-2021 15:13:58
Una joguina educativa sempre és un encert i és que, són molts els beneficis que les joguines educ...