Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

tancar

LEGO® Minifigures 18a edició: Festa

3,50 €
Impostos inclosos

Gaudeix dels teus sets LEGO® de noves i emocionants maneres amb l'edició Festa de la col·lecció LEGO Mini figures. Aquesta festiva sèrie de divertits col·leccionables inclou una àmplia gamma d'accessoris i disfresses (novetat a l'abril de 2018), i està composta per nombrosos personatges vistosament abillats i llestos per celebrar

Quantitat
Fora d'estoc

Gaudeix dels teus sets LEGO® de noves i emocionants maneres amb l'edició Festa de la col·lecció LEGO Mini figures. Aquesta festiva sèrie de divertits col·leccionables inclou una àmplia gamma d'accessoris i disfresses (novetat a l'abril de 2018), i està composta per nombrosos personatges vistosament abillats i llestos per celebrar. L'edició Festa està composta per: Home amb disfressa de drac, Tipus dels focs artificials, Noia amb disfressa d'elefant, Noi amb disfressa de maó LEGO, Noia amb disfressa de maó LEGO, Noia cactus, Pallasso de festa, Tipus del pastís , Home unicorn, Noia test, Noia de la festa d'aniversari, Noi de la festa d'aniversari, Noi amb disfressa d'aranya, Home amb disfressa de vaquer, Home de les carreres, Noia amb disfressa de gat i, finalment, però no menys important, una rara rèplica de l'Agent de policia de 1978, ¡una de les primeres mini figures mai fabricada! Totes les mini figures es lliuren en un sobre sorpresa segellat i inclouen un o més accessoris, així com un fullet per a col·leccionistes i una placa d'exposició exclusiva.

Lego
398-071021

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 5 anys

Referències escpecífiques

Articles del bloc

12-04-2021 11:08:28
Les nines són una de les joguines preferides de nens i nenes, i és que són molt més que només jog...
04-03-2021 11:48:34
¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs est...
17-02-2021 15:13:58
Una joguina educativa sempre és un encert i és que, són molts els beneficis que les joguines educ...