Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

tancar

LEGO® Minifigures LA LEGO PEL·LÍCULA 2

3,95 €
Impostos inclosos

Recrea les teves pròpies escenes divertidíssims basades en la LEGO® PEL·LÍCULA 2 amb l'edició L'LEGO PEL·LÍCULA 2 (71023) de la col·lecció LEGO Minifigures. Aquest exclusiu grup de personatges d'edició limitada (novetat al febrer de 2019) compta amb una àmplia gamma de fascinants accessoris i divertits vestits.

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Recrea les teves pròpies escenes divertidíssims basades en la LEGO® PEL·LÍCULA 2 amb l'edició L'LEGO PEL·LÍCULA 2 (71023) de la col·lecció LEGO Minifigures. Aquest exclusiu grup de personatges d'edició limitada (novetat al febrer de 2019) compta amb una àmplia gamma de fascinants accessoris i divertits vestits. Gaudeix de les noves aventures de LA LEGO PEL·LÍCULA 2 amb Emmet Remix Fabulós, Lucy A punt per Lluitar, Benny Apocalipsi, Chico Girafa, Nena de les Ceres, Sherry Rascador i Scarfield, Hula Lula, Oncle Síndria, Lucy del Passat, Criatura del Pantà, Candy Rapper, Megapresi Golfista, Abe de Apocalipsisburgo, Bon Amic Rex, Kitty Pop, Dorothy Gale i Toto, Lleó Covard, Espantaocells, Home de Llauna i una figura de Unikitty. Totes les minifiguras col·leccionables es lliuren en un sobre sorpresa segellat i inclouen un o més accessoris, així com un fullet per a col·leccionistes i una base d'exposició exclusiva.

Lego
398-071023

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 5 anys

Referències escpecífiques

Articles del bloc

12-04-2021 11:08:28
Les nines són una de les joguines preferides de nens i nenes, i és que són molt més que només jog...
04-03-2021 11:48:34
¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs est...
17-02-2021 15:13:58
Una joguina educativa sempre és un encert i és que, són molts els beneficis que les joguines educ...