Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Robomaker, Set d'Iniciació

44,95 €
Impostos inclosos
Un increïble laboratori per descobrir tots els secrets de la robòtica i la codificació mitjançant la programació per blocs. Construeix 3 robots amb més de 200 components, 2 motors, 1 altaveu i un sensor IR i prográmalos per dur a terme activitats divertides que ajuden a desenvolupar el pensament matemàtic
Quantitat
Darreres unitats en estoc

Un increïble laboratori per descobrir tots els secrets de la robòtica i la codificació mitjançant la programació per blocs. Construeix 3 robots amb més de 200 components, 2 motors, 1 altaveu i un sensor IR i prográmalos per dur a terme activitats divertides que ajuden a desenvolupar el pensament matemàtic. Programa el X1-Drawer per crear fantàstics dissenys, juga amb el X2-Elevator per recollir objectes o empújalos fora de la taula amb el X3- Analyzer. Utilitzant el manual d'instruccions, et convertiràs en un expert programador capaç de construir qualsevol altre tipus de robot i programar-lo perquè faci tot el que vulguis.
Clementoni
041-055331

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 8 anys

Referències escpecífiques