L'hora del Bany

HI ha 13 productes.

Mostrant 1-13 de 13 producte (s)

Filtres actius

Cubs apilables goma 9 peces

Cubs apilables goma de colors, amb nombres, formes i dibuixos. A l'ésser de goma, serveixen per jugar a la banyera o fora.No són buits com la majoria, aquests cubs s'encaixen entre si seguint l'ordre dels números i tots tenen dibuixos gravats de diferents animals. Ensenya nombres, formes, colors,...

Preu 12,95 €

Família ànecs goma bany

Família d'ànecs de goma pe la banyera. Inclou la mare ànega, que pot fer també de barqueta, i tres aneguets.

Preu 9,95 €

Mike el Cavaller - Amiguets del bany

¡Després d'un llarg dia lluitant com cavallers, toca un bon bany! Mike i el drac llancen aigua i amb la barca podràs jugar a agafar aigua! Diverteix-te amb aquesta joguina per a l'hora del bany!

Preu 12,95 €

Assortiment de Bloopies Floaties

Les Floaties són les germanetes petites de les Bloopies per a nens de 2-4 anys que tenen un flotador amb forma d'animal per nedar. Es venen per separat segons disponibilitat.

Preu 9,99 €

Peppa pig figures bany

Conjunt de 4 divertides i acolorides figuretes per als moments més divertits del bany. Juga amb els personatges de Peppa Pig. Si els estrenys llançaran aigua pel nas!

Preu 17,95 €

Set cubs apilables Zoo

Conjunt de 6 originals cubs apilables per a bany. De diferents colors, perforats, amb nansa i decorats amb divertits animals i números. A partir de 12 mesos.

Preu 12,95 €

Set d'animals aquàtics La balena i els seus amics

Preciós set d'animals aquàtics, format per una balena i els seus amics la tortuga marina, el pop rosa i el peix pallasso vermell. Els banys dels teus nens seran molt més divertits amb aquest conjunt d'animals aquàtics. La tortuga gira les aletes davanteres i el peix esquitxa amb cops de cua

Preu 21,95 €

Gommolosi 5 gossets colors

Bossa amb 5 figures de gossets de diferent raça i de colors vius, ideals per jugar amb l'aigua.

Preu 7,95 €

Gommolosi 5 dinosaures

Bossa amb 5 animalets de moda de colors vius, ideals per jugar amb l'aigua. Inclou 2 unicorns, 2 flamencs i una llama de diferents mides.

Preu 7,95 €