L'hora del Bany

HI ha 11 productes.

Mostrant 1-11 de 11 producte (s)

Filtres actius

Gommolosi 5 dinosaures

Bossa amb 5 animalets de moda de colors vius, ideals per jugar amb l'aigua. Inclou 2 unicorns, 2 flamencs i una llama de diferents mides.

Preu 7,95 €

Peppa pig figures bany

Conjunt de 4 divertides i acolorides figuretes per als moments més divertits del bany. Juga amb els personatges de Peppa Pig. Si els estrenys llançaran aigua pel nas!

Preu 17,95 €

Mike el Cavaller - Amiguets del bany

¡Després d'un llarg dia lluitant com cavallers, toca un bon bany! Mike i el drac llancen aigua i amb la barca podràs jugar a agafar aigua! Diverteix-te amb aquesta joguina per a l'hora del bany!

Preu 12,95 €

Gommolosi 5 gossets colors

Bossa amb 5 figures de gossets de diferent raça i de colors vius, ideals per jugar amb l'aigua.

Preu 7,95 €

Ous al niu

Joc d'ous encaixables amb el que els nens reconeixeran com unir les formes, aparellar els colors, descobrir sons i col·locar closques als ous. Divertit joc semblant a les nines Matrioskas russes.A més aquests ous poden servir com a ruixadors per jugar a la banyera! Contingut del set: 1 pollet i 5...

Preu 12,95 €

Set d'animals aquàtics La balena i els seus amics

Preciós set d'animals aquàtics, format per una balena i els seus amics la tortuga marina, el pop rosa i el peix pallasso vermell. Els banys dels teus nens seran molt més divertits amb aquest conjunt d'animals aquàtics. La tortuga gira les aletes davanteres i el peix esquitxa amb cops de cua

Preu 21,95 €

Família ànecs goma bany

Família d'ànecs de goma pe la banyera. Inclou la mare ànega, que pot fer també de barqueta, i tres aneguets.

Preu 9,95 €