L'hora del Bany

HI ha 15 productes.

Mostrant 1-15 de 15 producte (s)

Filtres actius

Família ànecs goma bany

Família d'ànecs de goma pe la banyera. Inclou la mare ànega, que pot fer també de barqueta, i tres aneguets.

Preu 9,95 €

Mike el Cavaller - Amiguets del bany

¡Després d'un llarg dia lluitant com cavallers, toca un bon bany! Mike i el drac llancen aigua i amb la barca podràs jugar a agafar aigua! Diverteix-te amb aquesta joguina per a l'hora del bany!

Preu 12,95 €

Figures d'animals per banyera

Pot amb 12 figuretes de foam / goma eva de colors amb dibuixos d'animals marins per jugar a la banyera. Mulla'ls i es quedaran enganxats una estona a les rajoles o la banyera. Recomanat a partir de 10 mesos.

Preu 7,95 €

Peppa pig figures bany

Conjunt de 4 divertides i acolorides figuretes per als moments més divertits del bany. Juga amb els personatges de Peppa Pig. Si els estrenys llançaran aigua pel nas!

Preu 17,95 €

Cubs apilables goma 9 peces

Cubs apilables goma de colors, amb nombres, formes i dibuixos. A l'ésser de goma, serveixen per jugar a la banyera o fora.No són buits com la majoria, aquests cubs s'encaixen entre si seguint l'ordre dels números i tots tenen dibuixos gravats de diferents animals. Ensenya nombres, formes, colors,...

Preu 12,95 €

Set cubs apilables Zoo

Conjunt de 6 originals cubs apilables per a bany. De diferents colors, perforats, amb nansa i decorats amb divertits animals i números. A partir de 12 mesos.

Preu 12,95 €

Granota Nedadora

La Granota Nedadora es convertirà en una gran amiga durant els moments del bany del nadó. Una joguina aquàtica que neda a la banyera i crea divertits efectes a l'aigua. Amb activació mecànica de corda per fer que la granota nedi molt ràpid a través de l'aigua.

Preu 9,95 €

Salabret amb 9 animals bany

Set de joc per la banyera format per 9 animals marins vinílics de colors llampants i un petit salabret amb forma de boca de tauró.

Preu 16,95 €

Animals cub 12 peces

Set amb 12 animals amb forma cúbica de vinil i colors vius. Per apilar i jugar a la banyera.

Preu 11,95 €

Pot joguines de bany

Pot amb 6 vaixells petits de vinil per jugar a la banyera. Amb diferents formes i colors vius.

Preu 7,95 €

Pot 10 peixos colors

Pot amb 10 animals marins variats de colors. De vinil per jugar a la banyera.

Preu 11,95 €

Assortiment de Bloopies Floaties

Les Floaties són les germanetes petites de les Bloopies per a nens de 2-4 anys que tenen un flotador amb forma d'animal per nedar. Es venen per separat segons disponibilitat.

Preu 9,99 €