Correpassadissos i balancins

HI ha 11 productes.

Mostrant 1-11 de 11 producte (s)

Filtres actius

Molto cross race

Moto correpassadissos de plàstic, per interior o exterior. Resistent, amb roda ampla per a millor estabilitat.

Preu 29,95 €

PJ Masks Correpassadissos

Vehicle correpassadissos dels PJ Masks, amb volant, clàxon, nansa per empènyer i compartiment sota el seient.

Preu 24,95 €

Moltó cross race rosa

Moto correpassadissos de color rosa de plàstic, per interior o exterior. Resistent, amb roda ampla per a millor estabilitat.

Preu 29,95 €

Ride-on Jumpy

Correpassadissos Jumpy inspirat en una motocròs de competició. Moto perfecta per a fomentar l'equilibri i l'autonomia de nens i nenes de 24 mesos. Apta tant per a interior com per a exterior. Molt resistent i durable.

Preu 34,95 €

Correpassadissos Starkids Pink

El Correpassadissos Starkids Pink està dissenyat perquè els nadons a partir de 10 mesos aprenguin a fer els primers passos. Funciona com correpassadissos però també com caminador gràcies al suport elevat. Inclou un calaix per guardar objectes. Indicat per a nadons de 10 a 36 mesos. Color rosa.

Preu 23,95 €

El Unicorn Balancí

Preciós unicorn balancí 3 en 1: Es balanceja, es pot passejar amb ell, ia més és un centre d'activitats amb veu i sons. Aprèn les primeres lletres, nombres, animals en castellà i anglès. Edat recomanada: de 12 a 36 mesos.

Preu 56,95 €

Cavall balancí amb rodes i sons

Cavall marró balancí amb rodes i sons. Treu-li les rodes i utilitza`l de balancí. Posa-li les rodes i corre sobre el cavall com un correpassadissos. Dimensions: 68 cm d'alt i 73,5 cm de llarg.

Preu 99,95 €

Correpassadissos 3 en 1 + Joc de Blocs

El nou correpassadissos 3 en 1 de Moltoshop amb forma de camió ofereix diversió a dojo. Els més petits de la casa ho podran utilitzar com vulguin gràcies als seus 3 modes de joc. Edat: A partir de 36 mesos.

Preu 32,95 €