Llista de productes de la marca Peppa Pig

Productes de la sèrie Peppa Pig
Productes de la sèrie Peppa Pig

Caixa registradora Peppa Pig

Caixa registradora mecànica decorada amb Peppa Pig que inclou 23 accessoris. Micròfon, cistella de la compra, lector de codis de barres, monedes, bitllets, i molt més. Dimensions: 35,5 x 23 x 20 cm.

Preu 22,95 €

Ampolla Peppa Pig

Ampolla infantil de plàstic de Peppa Pig amb tancament esportiu

Preu 2,95 €

Peppa Pig Autocaravana

Nova Autocaravana familiar de Peppa Pig amb molts accessoris. Baixa el tendal per protegir Peppa i la seva família del sol! Els seients es converteixen en cadires de pícnic!

Preu 46,95 €

Peppa Pig Anem Al Cole

Anem a l'escola amb Peppa Pig! ¡Inclou 7 figures, 3 pupitres, pissarra i material escolar!

Preu 31,95 €

Peppa pig figures bany

Conjunt de 4 divertides i acolorides figuretes per als moments més divertits del bany. Juga amb els personatges de Peppa Pig. Si els estrenys llançaran aigua pel nas!

Preu 17,95 €

Conjunt galleda platja Peppa Pig

Conjunt de platja (o sorral!) amb pala, rasclet, motllos, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de la Peppa Pig.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 4,95 €

George 20 cm

Peluix George de Peppa Pig de 20 cm

Preu 8,95 €

Motxilla platja amb galleda i accesoris Peppa Pig

Conjunt per anar a la platja (o al parc!) amb pala, rasclet, motllos, regadora, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de Peppa Pig. Tot en una pràctica motxilla per portar-ho a tot arreu y desar-ho quan acabis de jugar.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 12,95 €

La casa de Peppa Pig

PLAYSET desplegable de la casa de Peppa Pig amb diferents estances per a ella i tota la seva família, com a la sèrie de televisió. Inclou nombrosos accessoris per decorar la casa i figures de Peppa i George Pig amb Dinosaure

Preu 49,95 €

Mashems Peppa Pig sèrie 1

Col·lecciona els teus personatges favorits de Peppa Pig amb aquestes fresques càpsules Mash'ems. Són esponjoses i divertides. ¿Quin personatge trobarà dins? Inclou 1 personatge sorpresa. Preu per unitat.

Preu 4,50 €

MONOPOLY JUNIOR Peppa Pig

Monopoly Junior ambientat en els personatges de l'adorable Peppa Pig. Versió Monopoly per els més petits.

Preu 22,95 €

Rellotge digital rosa Peppa Pig

Rellotge digital infantil de la Peppa Pig de color rosa. Amb configuració d'hora i data. Piles: 1x LR41 (AG3) Inclosa. Inclou instruccions per posar-lo en hora. Recomanat a majors de 3 anys

Preu 7,95 €

La meva primera pissarra de Peppa Pig

A les primeres edats, els més petits estan dotats d'una gran capacitat artística que cal ajudar a descobrir, potenciar i expresar. La meva primera pissarra és el complement ideal perquè els petits de la casa practiquin la seva habilitat amb el dibuix. Les pràctiques pinces ajuden a subjectar el...

Preu 32,95 €

Patinet de 3 rodes Peppa Pig

Sorprèn als petits amb aquest genial patinet fabricat en materials molt segurs i resistents, un patinet amb dues rodes al darrere i una roda davantera, que proporciona gran estabilitat i seguretat durant el seu ús. El disseny del patinet deixarà amb la boca oberta a tots els fans de la petita...

Preu 31,95 €

Pilota Peppa Pig de 230 mm

Pilota de 230 mm de diàmetre amb dibuixos de Peppa Pig. Està fabricada amb una nova fórmula orgànica, substitueix el 50% de les substàncies d'origen fòssil amb un derivat d'origen vegetal procedent de fonts renovables (totalment reciclable). Amb un impacte ambiental reduït al 50%. Hi ha diversos...

Preu 3,95 €

Motxilla + rodes Peppa Pig Urban Farmer

Motxilla preescolar (educació infantil) amb carro de Peppa Pig, amb tons blaus i pastel i un alegre estampat primaveral. La motxilla es pot separar de les rodes. Mides totals: 33 x 27 x 10 cm.

Preu 34,95 €

Porta berenars tèrmic Peppa Pig Urban Farmer

Portaberenars amb nansa de la Peppa Pig, de tons blaus pastel i un alegre estampat primaveral. Té dos compartiments que es tanquen amb cremallera, i l'inferior té aïllament tèrmic. Mesures: 20 x 15 x 20 cm

Preu 15,95 €

Òrgan electrònic Peppa Pig

Petit òrgan electrònic infantil de la Peppa Pig de 8 tecles, amb botons per cançons demo i ritmes. Funciona amb piles AA (no incloses)

Preu 20,95 €

Cantimplora d'alumini de Peppa Pig

Cantimplora d´alumini de Peppa Pig amb 500ml de capacitat, disponible en tres colors diferents: Verd, Blau o Rosa. Preu per unitat, se serviran aleatòriament segons disponibilitat. Els colors mostrats poden diferir del producte final.

Preu 6,95 €

Telèfon de Peppa Pig

Peppa pig fa preguntes interactuant amb el nen, i quan aquest parla a el micròfon, Peppa respondrà de forma genèrica, fent veure que té una conversa. Al pressionar cada botó d'un personatge, s'escolten les veus dels personatges amb algun missatge divertit. 4 personatges integrats: Peppa, George,...

Preu 21,95 €

Peluix Peppa Pig amb so

La Peppa Pig amb la seva Osset Teddy vol jugar amb tu! Diverteix-te amb el peluix tovet de la Peppa Pig. Sons i frases en Castellà. Mesura uns 27 cm. Edat: Entre 3 i 6 anys.

Preu 16,95 €

Peluix George Pig amb so

En George amb el seu dinosaure preferit vol jugar amb tu! Diverteix-te amb el peluix tovet d'en George. Sons i frases en Castellà. Mesura uns 27 cm. Edat: Entre 3 i 6 anys.

Preu 16,95 €