COM COMPRAR A JOGUINES SOMNIS ON LINE

Procés de compra

Per realitzar una compra a Joguines Somnis OnLine, és tan senzill com escollir els articles que el Client vulgui adquirir i clicar el botó “Afegir a la cistella”.

Un cop hagi acabat d’escollir, a la columna dreta on hi ha el resum de la cistella o bé  al desplegable que apareix a la part superior dreta, s’ha de clicar a “Confirmar” i seguir els passos que es vagin indicant.

Es demanarà que es confirmi el contingut de la cistella (és a dir, els articles que vol comprar), que entri amb el seu compte d’usuari o que en creï un nou, i per finalitzar que esculli el mètode de transport i el de pagament.

Durant el pas de tria del mètode d’enviament, el Client pot indicar si vol els articles de la comanda embolicats per regal i en aquest cas, si hi vol afegir una nota. I si no vol que hi hagi una factura impresa dins el paquet (per defecte la hi posem).

L’últim pas, el del pagament, es realitza a través del TPV virtual de “La Caixa”.

 

Adreces de facturació i enviament

El nostre sistema permet que el Client pugui facilitar una adreça diferent d’entrega a la que ha donat en el registre d’usuari, o a l’adreça que figurarà a la factura de compra.

Una adreça d’entrega diferent a la de facturació pot implicar que la comanda tingui un destinatari diferent a l’usuari que ha efectuat la compra.

Per a cada adreça nova que es crea, és obligatori donar un nom i cognoms, una direcció vàlida, codi postal, ciutat i província. És recomanable assignar un nom a l’adreça creada per a futures operacions i per trobar-la ràpidament, com per exemple “casa”, “oficina”, “tiets”...

A l’apartat de Informació addicional, s’hi poden afegir totes les indicacions que el Client cregui necessàries per la correcta entrega de la comanda. Per exemple, aquí hi pot indicar un horari més específic per rebre la comanda, o si es tracta d’una oficina i s’ha de demanar per algú en concret, etc.

 

Registrar-se com a usuari

Per comprar a Joguines Somnis OnLine cal estar registrat com a usuari de la web. Hi ha dos maneres de crear un compte nou d’usuari:

* Des de qualsevol lloc de la web, clicant a “Entrar”, situat a la part superior dreta de la web i introduir un correu electrònic vàlid en l’apartat ‘Crear un compte’ de la pàgina que s’obrirà.

* Després d’omplir la cistella amb els productes que es volen comprar i iniciar el procés de validació de la comanda, la web demanarà que el Client s’identifiqui com a usuari de la botiga amb el seu correu i contrasenya o bé que creï un nou compte d’usuari a partir d’una adreça de correu electrònic vàlida.

Un cop creat el compte d’usuari, les dades facilitades es poden rectificar des de l’apartat “El Meu Compte” --> "Dades Personals"

 

Consulta de l’estat de la comanda actual i compres anteriors

Cada vegada que l’estat de la comanda canviï, per exemple de ‘pendent de pagament’ a ‘en preparació’, el sistema enviarà un correu electrònic al Client, a la direcció amb què està registrat.

Tanmateix, els clients poden consultar l’estat de la comanda i les comandes realitzades anteriorment a l’apartat "Historial de Comandes”. S’hi pot accedir amb l’enllaç directe situat a la part inferior esquerra de la web en el bloc "Usuaris Registrats", o des de la  secció “El Meu Compte”. Allà s’hi poden consultar els detalls de cada comanda (adreça d’enviament, articles, preu, pagament...) i es poden veure y descarregar les factures en format PDF de les comandes ja pagades.

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€