Joguines de fusta

HI ha 37 productes.

Mostrant 1-30 de 37 producte (s)

Filtres actius

Joc de la Pesca

Divertit joc de la pesca magnètic. Canyes i peixos de fusta de colors. Aconsegueix ser el millor pescador! Inclou instruccions del joc. A partir de 3 anys.

Preu 15,95 €

Domino Granja

Domino de fusta de faig i dibuixos moderns. Diverteix-te i aprèn els diferents animalets que pots trobar en una granja. Amb bosseta per desar el joc.

Preu 17,95 €

Formes geomètriques 25 peces

Diverteix-te fent construccions amb les diferents peces de fusta. Inclou un cotxe amb rodes. Formes originals i colors molt vius.

Preu 13,95 €

Lletres i números magnètics

Caixa amb lletres, nombres i símbols magnètics de fusta estampats de colors. Hi ha un sol set de nombres i símbols i almenys 2 lletres de cada. En total, 77 peces. No indicat a menors de 3 anys per contenir peces petites i magnètiques.

Preu 19,95 €

Àbac de fusta

Àbac de fusta amb filferro de metall. Amb un marc sòlid amb 10 files de boles fàcil d'utilitzar. Aprèn una manera diferent de fer operacions aritmètiques senzilles. Mesures: 26,5 x 28 x 7,5 cm de l'àbac, les boletes mesuren aproximadament 1 cm de diàmetre. Recomanat a partir de 3 anys.

Preu 18,95 €

Caixa abaloris de fusta

Caixa amb cordills i abaloris de fusta per fer bijuteria. Els comptes mesuren entre 0,8 i 1,5 cm i els abaloris amb forma de flor uns 3 cm de diàmetre. La caixa també és de fusta i ve amb una pràctica tapa de plàstic transparent lliscant per poder guardar els comptes. No indicat a menors de 3...

Preu 17,95 €

Àbac de fusta gran

Àbac de fusta amb filferro de metall. Amb un marc sòlid i estable i amb 10 files de boles fàcil d'utilitzar. Aprèn una manera diferent de fer operacions aritmètiques senzilles. Mesures: 30,5 x 30,5 x 7,5 cm de l'àbac, les boletes mesuren aproximadament 1 cm de diàmetre. Recomanat a partir de 3 anys.

Preu 21,95 €

Guitarra fusta 65 cm

Guitarra de joguina clàssica de fusta de 65 cm. Es pot afinar. Inclou corda de recanvi.

Preu 34,95 €

Macro Dominó

Diverteix-te amb aquest dòmino de peces de fusta grans per als més petits amb dibuixos d'animals i objectes de el món real. Inclou bossa per guardar el joc. 28 peces de fusta de faig (12 x 6cm).

Preu 22,95 €

Bunny's Garden - Goula

Bunny 's Garden és un divertit joc d'equilibris. Intenta no desequilibrar al conillet! Es pot jugar cooperativament intentant col·locar totes les peces sense que caiguin i quan estiguin totes en el conillet s'acaba el joc.

Preu 16,95 €

Laberint Mar - Goula

Diverteix-te amb aquest joc de laberint de fusta ambientat en la temàtica del mar. Porta les peces d'un costat a l'altre del recorregut. Joc de manipulació especialment dissenyat per desenvolupar la motricitat fina.

Preu 16,95 €

Cubs apilables cotxes

Apila els diferents cubs seguint les seves seqüències (85 cm). Conté 5 il·lustracions diferents molt vistoses i de vius colors. Incloem un cotxe de fusta que apareix en una de les il·lustracions

Preu 17,50 €

Mosaic

Clàssic joc dels mosaics de fusta. Diverteix-te amb aquest joc creatiu i d'observació. Completa les 5 làmines il·lustrades o creat tu mateix els teus propis dissenys en una làmina de color negre amb els pivots de fusta de colors.

Preu 14,95 €

Rellotge aprenentatge de fusta

Puzle de formes encaixables i rellotge de fusta d'aprenentatge, 2 a 1. Cada forma és diferent encaixa en el seu número corresponent al rellotge, i les manetes es poden moure lliurement. Fabricat en fusta d'alta qualitat i amb pintures no tòxiques certificades. Recomanat a partir de 2 anys....

Preu 22,95 €

Xilòfon de fusta

Xilòfon de fusta amb 8 notes de colors. Fabricat íntegrament en fusta d'alta qualitat i amb pintures no tòxiques certificades. Recomanat a partir de 18 mesos

Preu 19,95 €

Trencaclosques de fusta animals domèstics

Puzle de fusta de peces encaixables. Amb 7 peces extra gruixudes d'animals domèstics. Mesures de la base: 30 x 22,5 cm. Les peces mesuren 1,3 cm de gruix. Fabricat íntegrament en fusta d'alta qualitat i amb pintures no tòxiques certificades. Recomanat a partir de 12 mesos.

Preu 9,95 €

Laberint de psicomotricitat

Joc de psicomotricitat clàssic de laberint de filferro amb abaloris. Hi ha 3 circuits i múltiples comptes de colors de fàcil adherència. Fabricat en fusta d'alta qualitat i amb pintures no tòxiques certificades. Mesures: 23 x 19 x 13 cm.

Preu 17,95 €

Taula fusta verdures tallades

Taula de fusta per tallar amb nansa, a imitació de les de cuina. Amb 4 verdures encaixables en la mateixa table, ja pretallades unides amb velcro. Inclou un petit ganivet de fusta. Fabricat en fusta d'alta qualitat i amb pintures no tòxiques certificades. Recomanat a partir de 18 mesos.

Preu 12,95 €

Banc peces de fusta amb martell

Petit banc de fusta per picar barres de colors amb el martell. El banc és simètric, així es pot colpejar per dos costats. Inclou 6 barres de colors. Fabricat íntegrament de fusta d'alta qualitat i amb pintures no tòxiques certificades. Mesures del banc: 22,5 x 12 x 7,5 cm Recomanat a partir de 2...

Preu 14,95 €

Laberint arrossegament granja

Arrossegament de fusta amb laberint de comptes, 2 a 1. En fer córrer l'arrossegament, giren els engranatges amb els personatges de la granja. També pots moure els comptes de colors pel laberint, la joguina ideal per millorar la psicomotricitat fina. Fabricat en fusta d'alta qualitat i amb...

Preu 24,95 €

Caseta unicorns i boletes fusta

Preciosa caseta amb peces encaixables de fusta natural i tires de filferro amb boletes de àbac. Pintada en tons roses i amb blocs de fusta amb forma de unicorns, núvols i estrelles. Mesures casa: 20 x 17 x 18 cm. Recomanat a partir d'1 any.

Preu 24,95 €

Cavall balancí amb rodes i sons

Cavall marró balancí amb rodes i sons. Treu-li les rodes i utilitza`l de balancí. Posa-li les rodes i corre sobre el cavall com un correpassadissos. Dimensions: 68 cm d'alt i 73,5 cm de llarg.

Preu 99,95 €

Catch it!

Joc pre-escolar de velocitat visual. Conté 27 fitxes rodones, 3 daus de fusta i instruccions de joc. A partir de 3 anys.

Preu 12,95 €

Joc dels 3 porquets - Goula

El primer joc cooperatiu per als més petits. Els 3 porquets han d'arribar a casa abans que el llop. Senzilles regles de joc. 11 grans peces de fusta, tauler-puzzle i caseta 3D.

Preu 19,95 €

Baby color 20 peces

Divertit mosaic de pivots de fusta. Aprèn els colors encaixant correctament els pivots en cada làmina. Pivots molt gruixuts per a nens petits. Les làmines són progressives de menys a més dificultat. Conté: 6 Làmines de cartró gruixut semitroqueladas, 20 pivots de fusta de colors, 1 làmina...

Preu 17,95 €

La meva primera granja

Construeix una granja apilant les peces de diferents maneres, hi ha moltes combinacions possibles per formar diferents granges. Hi ha 5 animals de fusta: una gallina, una vaca, un cavall, un porquet i un conill per poder jugar i treballar la imaginació un cop la granja estigui construïda.

Preu 19,95 €

Pissarra fusta per penjar

Pissarra de fusta clàssica per guix, amb cordó per penjar. Mesura 80x55 cm i a la base té un petit suport per deixar-hi els guixos o l'esborrador. Inclou esponja esborrador.

Preu 30,95 €