Llista de productes de la marca Mickey - Minnie

Mickey i Minnie Mouse. Peluixos, casetes, ninots…

Mickey i Minnie Mouse. Peluixos, casetes, ninots…

El volant d'en Mickey

Volant d'activitats d'en Mickey Mouse pel cotxet. Aquest colorit volant per al cotxet té moltes activitats mecàniques perquè els nens es diverteixin en qualsevol lloc. L'engranatge amb boletes de colors conté un sonall per estrènyer. El volant emet un divertit so de sotragueig en encendre. El...

Preu 16,95 €

Cantimplora alumini Minnie Mouse

Cantimplora d'alumini amb moderns dibuixos de Minnie Mouse. Disponible en 3 colors diferents, es serviran segons disponibilitat.

Preu 6,95 €

Sandvitxera Minnie

Sandvitxera o carmanyola de plàstic infantil de Minnie Mouse. La tapa es treu totalment, ja que s'obre i tanca amb dues pestanyes. Sense safata interior. Material: Polipropilè PP5 apte per al seu ús en alimentació. No apte per utilitzar al microones. No apte per rentar al rentaplats.

Preu 2,95 €

Carmanyola Mickey

Sandvitxera o carmanyola de plàstic infantil de Mickey Mouse. La tapa es treu totalment, ja que s'obre i tanca amb dues pestanyes. Sense safata interior. Material: Polipropilè PP5 apte per al seu ús en alimentació. No apte per utilitzar al microones. No apte per a rentar al rentaplats.

Preu 2,95 €

Scenario Kit Granja

Kit Scenario per muntar un escenari en format trencaclosques en 3 dimensions i jugar amb tots els amics d'en Mickey.

Preu 9,95 €

Domino fusta Minnie + Mickey

El Dòmino és un joc que ajuda a estimular en els més petits la seva capacitat d'atenció i de pensament lògic. Educa ha adaptat el tradicional joc de taula als petits, amb 21 gruixudes fitxes de Fusta fàcils de manipular. Es divertiran jugant amb Mickey mouse de Disney® i la resta de la seva colla.

Preu 9,95 €

Flotador 56 cm Mickey

Flotador circular de 56 cm de diàmetre total i estampat d'en Mickey Mouse i els seus amics.

Preu 2,50 €

Puzle progressiu Minnie

Cada caixa de Puzles Progressius conté 4 puzles amb diferent nombre de peces (entre 12 i 25), perquè nens i nenes s'atreveixin amb diferents nivells de dificultat a mesura que creixen i guanyen pràctica en el muntatge. Mida de cada Trencaclosques muntat: 16 x 16 cm. © Disney. Edat: De 3 a 5 anys.

Preu 8,95 €

Maletí canviador de Minnie

Passa-ho genial amb el Canviador de Pop Star de Minnie! Conté diferents conjunts, vestits de tela i accessoris per vestir a una veritable popstar, fins i tot una guitarra i un micròfon!

Preu 34,99 €

Conjunt galleda platja Minnie

Conjunt de platja (o sorral!) amb pala, rasclet, motllos, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de la Minnie Mouse.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 4,95 €

Motxilla platja amb galleda i accesoris Mickey

Conjunt per anar a la platja (o al parc!) amb pala, rasclet, motllos, regadora, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos d'en Mickey Mouse. Tot en una pràctica motxilla per portar-ho a tot arreu y desar-ho quan acabis de jugar.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 12,95 €

Carrilló Baby Minnie

Caixeta de música amb Baby Minnie, perfecta per acompanyar el nadó fins que s'adormi. Amb un còmode banda de velcro per penjar fàcilment del bressol.Un petit estirada de l'anella de plàstic inicia una suau melodia que ajuda a desenvolupar la capacitat auditiva. Fet amb material suau, és ideal per...

Preu 14,95 €

Cotxe Pull-back Disney

Mickey, Minnie, l'Ànec Donald i Pluto van a gran velocitat en aquests mini cotxes gràcies al mecanisme de retrofricció. * Preu per unitat. Es serviràn aleatòriament o segons disponibilitat

Preu 6,95 €

Baby Mickey peluix

Aquest dolç peluix de Baby Mickey serà el company ideal per als nens a l'hora de dormir. Amb la seva panxeta lluminosa, aquest peluix calmarà al nen i li donarà una agradable sensació de seguretat.

Preu 19,95 €

Baby Minnie peluix

Aquest dolç peluix de Baby Minnie serà el company ideal per als nens a l'hora de dormir. Amb la seva panxeta lluminosa, aquest peluix calmarà al nen i li donarà una agradable sensació de seguretat.

Preu 16,95 €

Minnie Gateos

Adorable peluix gatejador interactiu de Minnie bebè, per aprendre a fer els primers passos i desenvolupar habilitats motores. Amb botons amb números i sons d'animals.

Preu 36,95 €

Peluix Baby Mickey

El dolç peluix Baby Mickey de suau tela, es convertirà en el millor amic de cada nen! Gràcies als seus 3 botons a les mans i panxeta, Baby Mickey cantarà divertides cançons amb la veu original de Mickey.

Preu 24,95 €

Peluix Baby Minnie

El dolç peluix Baby Minnie de suau tela, es convertirà en el millor amic de cada nen! Gràcies als seus 3 botons a les mans i la panxeta, Baby Minnie cantarà divertides cançons amb la veu original de Minnie.

Preu 24,95 €

Peluix Mickey 20cm

Peluix de Disney de 20 cm de Mickey. Edat recomanada de 0 a 3 mesos.

Preu 9,95 €

Peluix Minnie 35cm

Peluix de Disney de 35 cm de Minnie. Edat recomanada de 0 a 3 mesos.

Preu 19,95 €

Sac de dormir Mickey

Sac de dormir infantil d'en Mickey Mouse. Farciment prim, mesura 138 x 68 cm.

Preu 24,95 €

Sac de dormir Minnie

Sac de dormir infantil de la Minnie Mouse. Farciment prim, mesura 138 x 68 cm.

Preu 24,95 €

Avió clàssic de Mickey

Aquest avió de joguina per a nens és part de la col·lecció de joguines Mickey Mouse de Lego i està ple d'elements atractius, com el personatge de Mickey, l'avió d'hèlixs clàssic, accessoris de reparació per al vehicle aeri i una exclusiva rajola amb forma de Mickey Mouse. Aquest conjunt es...

Preu 10,95 €

Pilota Minnie Boutique de 140 mm

Pilota de 140 mm de diàmetre amb dibuixos de Minnie Mouse. Està fabricada amb una nova fórmula orgànica, substitueix el 50% de les substàncies d'origen fòssil amb un derivat d'origen vegetal procedent de fonts renovables (totalment reciclable). Amb un impacte ambiental reduït al 50%. Hi ha...

Preu 2,50 €