Llista de productes de la marca Goo jit zu

Goo Jit Zu Solar Blast Blazagon

En Blazagon el drac de foc se'n va a l'espai vestit d'astronauta a la sèrie Galaxy Attack de Goo Jit Zu. Súper tou i amb casc amb visera Estira i aixafa el teu personatge, sempre tornarà a la seva forma original. Cada personatge té un farciment, colors i habilitats diferents, col·lecciona'ls!

Preu 13,99 €

Goo Jit Zu Astro Trash

En Trash el tauró s'en va a l'espai a la sèrie de Goo Jit Zu Galaxy Attack. L'Astro Shark és molt tou i està farcit de boletes Estira i aixafa el teu personatge, sempre tornarà a la seva forma original. Cada personatge té un farciment, colors i habilitats diferents, col·lecciona'ls!

Preu 13,99 €

Goo Jit Zu Saturnaut

Figura d'en Saturnaut, personatge de 4 ulls Goo Jit Zu de la sèrie Galaxy Attack. Amb 2 colors de massa interna! Estira i aixafa el teu personatge, sempre tornarà a la seva forma original. Cada personatge té un farciment, colors i habilitats diferents, col·lecciona'ls!

Preu 13,99 €

Goo Jit Zu Merculok

Figura d'en Merculok, l'alien verd de 3 ulls Goo Jit Zu de la sèrie Galaxy Attack. Farcit de boletes i bitxos! Estira i aixafa el teu personatge, sempre tornarà a la seva forma original. Cada personatge té un farciment, colors i habilitats diferents, col·lecciona'ls!

Preu 13,99 €

Goo Jit Zu Cosmic Pantaro

Figura del Cosmic Pantaro, personatge Goo Jit Zu vestit d'astronauta de la sèrie Galaxy Attack. És súper tou i porta casc amb visera Estira i aixafa el teu personatge, sempre tornarà a la seva forma original. Cada personatge té un farciment, colors i habilitats diferents, col·lecciona'ls!

Preu 13,99 €

Goo Jit Zu Star Shadow

Figura de l'Star Shadow, super heroi galàctic Goo Jit Zu de la sèrie Galaxy Attack. Estira i aixafa el teu personatge, sempre tornarà a la seva forma original. Cada personatge té un farciment, colors i habilitats diferents, col·lecciona'ls!

Preu 13,99 €

Goo Jit Zu Air Vac Orbitox

Figura del malvat Orbitox, personatge de la sèrie Galaxy Attack. Els Goo Jit Zu Air Vac són més grans i funcionen amb una bomba d'aire manual: manxa amb el cap, estira'l i deixa'l amb la posició que vulguis, perquè es mantindrà així i quan vulguis que torni al seu estat original, apreta el botó...

Preu 19,95 €

Goo Jit Zu Air Vac Thrash

Figura de l'Astro Thrash, personatge de la sèrie Galaxy Attack. Els Goo Jit Zu Air Vac són més grans i funcionen amb una bomba d'aire manual: manxa amb el cap, estira'l i deixa'l amb la posició que vulguis, perquè es mantindrà així i quan vulguis que torni al seu estat original, apreta el botó...

Preu 19,95 €