Llista de productes de la marca Nerf

A partir de 7 anys. Pistoles de dards semitous. Diferents tipus i models amb diferent grau de potència i precisió
A partir de 7 anys. Pistoles de dards semitous. Diferents tipus i models amb diferent grau de potència i precisió

Nerf Nitro 3 cotxes

Escuma cotxes, dissenyat per a la velocitat i la distància. Inclou 3 cotxes d'escuma

Preu 7,95 €

Nerf Laser Ops Alphapoint

Els llançadors Nerf Laser Ops Pro venen a punt per jugar. Inclouen llums i sons, indicadors de vida i càrrega, un botó de recàrrega ràpida i càrrega il·limitada perquè els jugadors puguin jugar cara a cara amb els seus adversaris en directe.

Preu 19,90 € Preu habitual 43,95 €
  • -24,05 €
  • - 24,05 €

Nerf Fortnite SP-L

Llança't a l'acció de Fortnite endins a fora amb aquest lanzadardos Nerf Elite Fortnite. Introdueix 3 dards, prepara i hala el gallet per llançar.

Preu 22,95 €

Nerf Fortnite SMG zesty

El llançador SMG-zesty de Nerf Fortnite està inspirat en l'embolcall zesty de Fortnite, que reflecteix l'aparença de l'embolcall del popular videojoc. El llançador té un canó extraïble i una culata desmuntable perquè puguis personalitzar de diferents formes. Acópla'ls, separa'ls ... Tot depèn de...

Preu 34,95 €

Nerf commander RC-6 elite

Descobreix la versió 2.0. del clàssic blaster Nerf Elite Disruptor! El blaster Commander RC-6 compta amb un nou i innovador disseny i el doble de dards per recarregar i ser el primer en la batalla.

Preu 15,95 €

Nerf Elite 2.0 Volt SD-1

Conjunt de pistola que Inclou 6 dards Nerf i emmagatzematge de dards. Funciona en objectius de fins a 4,5 metres de distància. Dispara dards fins a 27 metres. Podràs completar la teva missió fins a la foscor gràcies al seu raig de llum. Té capacitat per a 3 dards

Preu 13,95 €

Nerf Elite Microshots

Aconsegueix aquesta pistola mida mini i col·lecciona els diferents models. Inclou 2 darts. Disponibles: - Firestrike - Hammershot Per saber la disponibilitat d'altres models, contacti amb nosaltres (per whatsapp o email)

Preu 8,95 €