Figuretes

HI ha 199 productes.

Mostrant 1-30 de 199 producte (s)

Filtres actius

Pinypon i el seu unicorn volador

Pac d'un unicorn volador amb una figura de Pinypon Estrella amb decoració secreta. L'Unicorn té un mecanisme manual per moure les ales. Les dues figures estan decorades amb purpurina. El pac inclou 32 accessoris per ambdues figures. Combina els complements de l'unicorn com més t'agradi: corona,...

Preu 11,95 €

The Bellies Yumi-Yummy

Nines interactives The Bellies. Model Yumi-Yummy Yumi-Yummy és molt dolç, i li encanta menjar! La seva entremaliadura favorita és assaltar la nevera i el seu color preferit és el taronja. Cada Bellie ve amb el seu propi biberó, xumet i la seva manteta personalitzada. Edat: +3 anys. Dimensions...

Preu 34,95 €

Wizies bola sorpresa 24 f.

Arriba la nova bola sorpresa de wizies amb dues figures de wizies dins. Hi ha tres colors de boles; blanc; rosa i blau

Preu 4,50 €

Wizies joier musical

Joier pels teus Wizzies. Inclou 12 figures especials i accessoris per convertir-los en joies per dur posades. El joier musical d'wizies és una preciosa capseta que sembla un regal i que amaga un munt de sorpreses al seu interior. Obre el joier amb la seva clau i escolta la seva música; descobreix...

Preu 34,95 €

Pinypon by PINY casa d'estudiants

La casa té tres zones de joc principals: l'escriptori on podràs dibuixar i fer tot tipus de creacions, la zona d'estar per jugar a reunir-te amb les teves amigues en els sofàs i comentar totes les històries de l'institut PINY

Preu 24,95 €

L'escola de Pinypon

Divertida escola d'PINYPON amb una classe, un laboratori de ciències i una zona d'esbarjo amb font d'aigua. L'escenari mesura 27 cm x 11 cm x 22 cm. En costat exterior del col·legi té una pista de bàsquet i un gronxador. Inclou 3 figures. Edat recomanada: +4 anys.

Preu 24,95 €

Caseta amb ninots

Caseta per a muntar amb conillet fill i conilleta mare. Inclou també mobles per decorar la caseta de la família conill.

Preu 14,95 €

Monchhichi casa Playset

Fantàstic Playset de la casa de Monchhichi! Juga i recrea divertides escenes de la sèrie amb el personatge de Aikor. Ideal per combinar amb els productes de Mochhichi pack de 3 i Monchhichi vehicle amb figura.

Preu 19,95 € Preu habitual 39,95 €
  • Oferta!
  • -20,00 €
  • - 20,00 €

Monchhichi vehicle amb figura

És el fantàstic cotxe de la tribu dels Monchhichi. El cotxe és l'original de la sèrie i és fàcil de fer servir. Inclou la figura de Willow!

Preu 19,95 €

Monchhichi pac 3 figures

Set de 3 figures articulades de la sèrie Monchhichi! Els seus caps, els braços i les cames són mòbils! Inclou els personatges de Willow, Kauri i Hanae.

Preu 19,95 €

Pop a Toy

Fantàstiques caixes sorpresa on mai sabràs que hi haurà dins. Més de 100 meravelloses sorpreses a l'interior de les Pop a Toy.

Preu 2,95 €

Cupcake Mini flower surprise

Descobreix aquestes mini floretes convertibles en nines de 11 cm. A més a més canvien de color amb la llum del sol! Edat recomanada pel fabricant +3 anys.

Preu 4,95 €

Nina Cupcake surprise

Magdalenes perfumades que es converteixen en precioses nines. Models de colors assortits, es servirà segons disponibilitat o aleatòriament. Preu per unitat.

Preu 9,95 €

Nina Flower Surprise

Flower surprise és una floreta que es converteix en una adorable nina. Inclou 1 nina i 1 raspall. Fan uns 16 cm d'alçada. Material: Plàstic, Polièster & Silicona. Hi ha molts models diferents que es serviràn segons disponibilitat o aleatòriament. Preu per unitat.

Preu 10,95 €

Nina Popcake surprise

Nina Popcake Surprise. Inclou una nina perfumada Popcake Surprise que es transforma de cupcake a nina! Gira-la perquè faci pop i salta de veritat. Preu per unitat, model aleatori.

Preu 6,95 €

Cupcake Delight Rosa

Un deliciós pastís realitzat en plàstic de gran resistència, en colors roses amb detalls de "nata" en color blanc, i 3 mini cupcake a la part superior de l'glacejat que si ho mulles canvien de color

Preu 29,95 €

Fada voladora papallona

Segueix-me i veuràs. Estira tres vegades i descobreix la màgia. La fada papallona s'alliberarà i farà fora a volar. Escriu secrets que només tu i jo podem veure.

Preu 12,95 €

Lollipets Pac Bàsic

Preu per unitat Els LolliPets són unes petites mascotes amb una gran personalitat, ideals per als nens que adoren als animals i que per diversos motius no poden tenir una mascota real a casa.  Interactua amb ells usant llaminadures per fer que corrin, que vagin més a poc a poc, o guiar-los mentre...

Preu 13,95 €

Zootropolis figura gran

Figura gran dels personatges favorits de la pel·lícula Zootropolis. Dimensions: 26 x 10,5 x 8 cm

Preu 17,95 €

Zootropolis pac 2 figures

Pac de 2 figures de Zootropolis, models aleatoris. Col·lecciona tots els personatges de la pel·lícula! Són petites però articulades! Observacions: es serveixen segons la disponibilitat en els models de l'assortiment.

Preu 13,95 €