Playmobil

HI ha 42 productes.

Mostrant 1-30 de 42 producte (s)

Filtres actius

PLAYMOBIL® Skyjet amb dr. X i robot

Skyjet amb Dr. X i el Robot de la sèrie Super 4 de Playmobil® Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peixos petites, perill d'asfíxia)

Preu 16,95 €

PLAYMOBIL® Palau de Cristall

Palau de Cristall de la col·lecció "Magic" de Playmobil®. Té 3 pisos i inclou 3 personatges i una pila d'accessoris. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 45 x 64 x 66

Preu 99,95 €

PLAYMOBIL® Stanz amb Moto Voladora

Set de Playmobil® amb l'Stanz amb accessoris, moto voladora llança míssils i un sinistre esperit amb un ull fora. De la col·lecció dels mítics Caçafantasmes dels any 80. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Zeddemore amb Moto d'Aigua

Set de Playmobil® amb en Zeddemore amb accessoris, moto d'aigua llança míssils i un malvat pop que canvia de color en aigua calenta. De la col·lecció dels mítics Caçafantasmes dels any 80. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill...

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Spengler amb Cotxe

Set de Playmobil® amb l'Spengler amb accessoris, cotxe gàbia, llança discs i esperit amb ales i llargues urpes. De la col·lecció dels mítics Caçafantasmes dels any 80. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Maletí Go-Kart Racer

Mini maletí de PLAYMOBIL® amb un set de curses de karts. Inclou kart, pilot, cons i garrafa de gasolina. Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 11,95 €

PLAYMOBIL® Goril·la Gegant Gonk

Goril·la Gegant Gonk de la sèrie Super 4 de PLAYMOBIL®. Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,95 €

PLAYMOBIL® Mare amb cotxet de Bessons

Mare amb bebès bessons i cotxet doble de Playmobil®, de la línia City Life. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,50 €

PLAYMOBIL® Playmobil 1.2.3 Cotxe de Policia

Cotxe i agent de policia de Playmobil® 1.2.3. Amb la línia de productes 1, 2, 3, els nens i nenes a partir de 18 mesos també podràn disfrutar dels mini mons de Playmobil®.

Preu 12,95 €

PLAYMOBIL® Playmobil Piscina de l'Aquari

Piscina de l'Aquari de PLAYMOBIL®, no inclou personatges ni d'altres figures. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia

Preu 15,95 €

PLAYMOBIL® Porsche 911 GT3 Cup

El set ideal pels amants dels Porshe i els esports de motor. Inclou un Porsche 911 GT3 Cup a escala, un pilot, extintor i eina per canvi de pneumàtics. En un nou disseny únic, la silueta de Porsche fa lluir el cotxe esportiu amb els colors de Porsche Motorsport. El Porsche 911 GT3 Cup també és un...

Preu 49,95 €

PLAYMOBIL® Surprise Box Exèrcit d'Esquelets de Sal´ahari Sèrie 1

Caixa sorpresa en forma de cap d'esquelet que conté 1 personatge de l'exèrcit d'esquelets de Sal'ahari de la col·lecció Novelmore de Playmobil®. Els personatges que surten són aleatoris i n'hi ha 12 diferents. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys,...

Preu 10,95 €

PLAYMOBIL® Operació de rescat amb Camió de bombers

El set inclou 4 figures Playmobil® (3 bombers i un noi), un camió de bombers amb llum i so, un vehicle tot terreny amb sostre desmuntable, cascs, guants, pals, bassal d'oli i molts altres extres per jugar emocionants missions d'extinció d'incendis Si el combines amb l'article "Bombers amb Bomba...

Preu 49,95 €

PLAYMOBIL® Stuntshow Monster truck Shark

Monster truck tauró equipat amb quatre pneumàtics amb molles per a una adaptació òptima a terra i la porta de la part del darrere es pot plegar. Inclou un tros de carrosseria de cotxe per passar-li per sobre i un conductor Playmobil® equipat amb un casc serigrafiat de tauró a joc amb el seu...

Preu 49,95 €

PLAYMOBIL® Gladiador

Aquest set de joc de Playmobil® inclou un gladiador amb armes, xarxa, escut, casc i suport d'armes. Tot a punt per lluitar i derrotar tots els enemics o a qualsevol tipus de batalla. Nombre de peces: 15 Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces...

Preu 4,50 €

PLAYMOBIL® Nena amb lavabo

Petit set de Playmobil® que inclou una figura (una nena), un moble rentamans, un raspall, unes xancletes, un tamboret, etc. Nombre de peces: 15 Edat recomanada a partir de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 4,50 €

PLAYMOBIL® Fada amb nadó drac

Petit set que inclou una figura Playmobil que és una fada, una mascota drac i un ceptre màgic. Nombre de peces: 8. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 3,95 €

PLAYMOBIL® Temple del temps

Set de joc de la col·lecció Novemore de Playmobil® que inclou 3 figures (2 cavallers i 1 bruixot) i molts accessoris. A més, l'espasa màgica s'il·lumina i la pedra del centre del portal pot llançar projectils. Si l'armadura cau a les mans equivocades, es transformarà en una arma perillosa. Per...

Preu 29,95 €

PLAYMOBIL® Racer Rock & Roll RC

Cotxe teledirigit amb llums i una figura Playmobil®. Inclou comandament radiocontrol que es connecta a través de bluetooth. També pots dirigir el cotxe a través de l'aplicació de control remot gratuïta per mòbils i tauletes. El comandament necessita 3 piles 1,5 V AAA i el vehicle necessita 4...

Preu 40,95 €

PLAYMOBIL® Galleda Gelateria

Galleda per la sorra amb sedàs, pala amb forma de cullera i motlles amb forma de gelats. També inclou 2 figures de Playmobil® 1.2.3 per jugar a ser venedors de gelats. Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 14,95 €

PLAYMOBIL® Zeppelin Novelmore d'en Dario

Set de la col·lecció Novelmore de Playmobil® que inclou el Zeppelin, 2 figures, àncores, llances, ganxos, bosses de sorra i molts altres accessoris. El Zeppelin és un enginyós invent del taller de Dario daVanci, no només pot transportar persones o objectes a gran velocitat, sinó que també pot...

Preu 31,95 €

Playmobil® Gran Tractor amb accesoris

Tractor blau sense remolc però amb pales elevadores de diferents estils intercanviables. Inclou pagès i 2 bales de palla. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 25,75 €

Playmobil® Nen amb monstre

Els monstres que viuen sota el llit també poden ser simpàtics! En nen d'aquest set se n'ha fet amic i ara juguen junts. Inclou monstre, llit i accessoris.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,50 €

Playmobil® Futbolista

Noia futbolista compatible amb el camp de futbol de Playmobil®. Inclou suport per xutar, diana, pilota i trofeu.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,50 €

Playmobil® Hipser amb patinet

Figura d'un barbut modern amb look de llenyataire que va per la ciutat amb patinet elèctric. Inclou carregador de carrer.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,50 €

Playmobil® Superheroi

Temible superheroi de foc de Playmobil®. Vola llançant flames amb les mans i ataca enviant boles de foc als enemics!Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,50 €

Playmobil® Ninja

Guerrer ninja amb ballesta de mà i katana.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 3,80 €

Playmobil® Entrenadora de gossos

Complert set d'entrenament i diversió per gossos de la línia City Life de Playmobil®. Inclou entrenadora, 4 gossos, valles, rampa i molts d'altres accessoris.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,50 €

Playmobil® Taller de bicicletes

Complert set de la línia City Life de Playmobil® amb un noi i el seu taller de bicicletes. Inclou 2 bicis, suports per les bicis, eines, carregador de bicicletes elèctriques i panell de treball.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites,...

Preu 9,50 €

Playmobil® Vehicle espacial

Vehícle espacial amb un personatge i molts accessorisRecomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,50 €