Playmobil

HI ha 56 productes.

Mostrant 1-30 de 56 producte (s)

Filtres actius

PLAYMOBIL® Camaleó

amb canó lateral, seients individuals i moltes més característiques. Planifica la missió, assegura't que hi ha combustible suficient i imagina aventures com les de la sèrie de TV.

Preu 29,95 € Preu habitual 41,95 €
  • Oferta!
  • -12,00 €
  • - 12,00 €

PLAYMOBIL® cotxe de policia

PLAYMOBIL® COTXE POLICIA AMB LLUMS I SO 6920 El sostre es pot treure i hi ha lloc per a 4 figures

Preu 30,95 €

PLAYMOBIL® caserna parc de bombers Caçafantasmes

PLAYMOBIL® CASERNA PARC DE BOMBERS GHOSTBUSTERS 9219 En la caserna general dels Cazafantasmas, Ray Stantz, Egon Spengler, Janine Melnitz, i Louis Tully, així com el fantasma de la biblioteca i ple d'accessoris per a la caça dels fantasmes

Preu 69,95 €

PLAYMOBIL® Palau de Vidre

PLAYMOBIL® Palau de Vidre. Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 45 x 64 x 66

Preu 99,95 €

PLAYMOBIL® Autobús Escolar

PLAYMOBIL® Autobús Escolar. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 27 x 13 x 13

Preu 24,95 €

PLAYMOBIL® Stanz amb Moto Voladora

PLAYMOBIL® Stanz amb Moto Voladora. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Zeddemore amb Moto d'Aigua

PLAYMOBIL® Zeddemore amb Moto d'Aigua. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Spengler amb Cotxe

PLAYMOBIL® Spengler amb Cotxe. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Vehicle Blindat

PLAYMOBIL® VEHICLE BLINDAT Dimensions: 31-38 x 17,5 x 16,5 cm. Edat recomanada: +4 anys (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 24,95 €
  • Oferta!

PLAYMOBIL® Cotxe Amfibi

PLAYMOBIL® Cotxe Amfibi. Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 18,5 x 10 x 12,5

Preu 26,95 €
  • Oferta!

PLAYMOBIL® Ghostbusters II Winston Zeddemore

PLAYMOBIL® Ghostbusters II Winston Zeddemore. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 7,95 €

PLAYMOBIL® Caçafantasmes Raymond Stantz

PLAYMOBIL® Caçafantasmes Raymond Stantz. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 7,95 €

PLAYMOBIL® Ghostbuster Peter Venkma

PLAYMOBIL® Ghostbuster Peter Venkman. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 7,95 €

PLAYMOBIL® Racer Rock & Roll RC

Cotxe amb llums i una figura. Incorpora comandament radiocontrol que es connecta a través de bluetooth. També pots dirigir el cotxe a través de l'aplicació de control remot gratuïta. El comandament necessita 3 piles 1,5 V AAA i el vehicle necessita 4 piles 1,5 V AAA. Les piles no estan incloses....

Preu 40,95 €

PLAYMOBIL® Goril·la Gegant Gonk

PLAYMOBIL® Goril·la Gegant Gonk. Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,95 €

PLAYMOBIL® Comissaria Maletí

PLAYMOBIL® Comissaria Maletí. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 32,95 €

PLAYMOBIL® Ghostbusters ™ Set de Figures Ghostbusters

PLAYMOBIL® Ghostbusters Set de Figures Ghostbusters . Conjunt dels 4 Cazafantasmas de la primera pel·lícula amb els seus accessoris. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Patapez amb vestit volador

PLAYMOBIL® Patapez amb vestit volador. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,90 €

PLAYMOBIL® Reis Mags

PLAYMOBIL® Reis Mags. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 15,95 €