Playmobil

Filtres actius

PLAYMOBIL® Vehicle de Rescat de Muntanya

PLAYMOBIL® VEHICLE DE RESCAT DE MUNTANYA Dimensions: (LxPxA) cm: 18,5 x 10,5 x 10 cm Edat recomanada: +4 anys (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Piles: No

Preu 24,95 €

PLAYMOBIL® col·legi

PLAYMOBIL® COL·LEGI 6865 Classe amb pissarra per escriure textos que es poden esborrar

Preu 26,99 €

PLAYMOBIL® Playmobil Duo Pack Bombers

PLAYMOBIL® Playmobil Duo Pack Bombers. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 6,00 €

PLAYMOBIL® Palau de Cristall

Palau de Cristall de la col·lecció "Magic" de Playmobil®. Té 3 pisos i inclou 3 personatges i una pila d'accessoris. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 45 x 64 x 66

Preu 99,95 €
  • Oferta!

PLAYMOBIL® Galleda Gelateria

Galleda per la sorra amb sedàs, pala amb forma de cullera i motlles amb forma de gelats. També inclou 2 figures de Playmobil® 1.2.3 per jugar a ser venedors de gelats. Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 14,95 €

PLAYMOBIL® Spengler amb Cotxe

Set de Playmobil® amb l'Spengler amb accessoris, cotxe gàbia, llança discs i esperit amb ales i llargues urpes. De la col·lecció dels mítics Caçafantasmes dels any 80. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Goril·la Gegant Gonk

Goril·la Gegant Gonk de la sèrie Super 4 de PLAYMOBIL®. Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,95 €

PLAYMOBIL® Mare amb cotxet de Bessons

Mare amb bebès bessons i cotxet doble de Playmobil®, de la línia City Life. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 9,95 €

PLAYMOBIL® Porsche 911 GT3 Cup

El set ideal pels amants dels Porshe i els esports de motor. Inclou un Porsche 911 GT3 Cup a escala, un pilot, extintor i eina per canvi de pneumàtics. En un nou disseny únic, la silueta de Porsche fa lluir el cotxe esportiu amb els colors de Porsche Motorsport. El Porsche 911 GT3 Cup també és un...

Preu 49,95 €

PLAYMOBIL® Surprise Box Exèrcit d'Esquelets de Sal´ahari Sèrie 1

Caixa sorpresa en forma de cap d'esquelet que conté 1 personatge de l'exèrcit d'esquelets de Sal'ahari de la col·lecció Novelmore de Playmobil®. Els personatges que surten són aleatoris i n'hi ha 12 diferents. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys,...

Preu 9,95 €

PLAYMOBIL® Stuntshow Monster truck Shark

Monster truck tauró equipat amb quatre pneumàtics amb molles per a una adaptació òptima a terra i la porta de la part del darrere es pot plegar. Inclou un tros de carrosseria de cotxe per passar-li per sobre i un conductor Playmobil® equipat amb un casc serigrafiat de tauró a joc amb el seu...

Preu 44,95 €

PLAYMOBIL® Temple del temps

Set de joc de la col·lecció Novemore de Playmobil® que inclou 3 figures (2 cavallers i 1 bruixot) i molts accessoris. A més, l'espasa màgica s'il·lumina i la pedra del centre del portal pot llançar projectils. Si l'armadura cau a les mans equivocades, es transformarà en una arma perillosa. Per...

Preu 29,95 €

PLAYMOBIL® Pessebre amb Llum

Nou pessebre amb Llum de Playmobil ® Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 37 x 17 x 23

Preu 29,95 €

PLAYMOBIL® Autobús Escolar

PLAYMOBIL® Autobús Escolar. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia) Dimensions (LxPxA) cm: 27 x 13 x 13

Preu 19,95 €

PLAYMOBIL® Skyjet amb dr. X i robot

Skyjet amb Dr. X i el Robot de la sèrie Super 4 de Playmobil® Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peixos petites, perill d'asfíxia)

Preu 15,95 €

PLAYMOBIL® Playmobil Piscina de l'Aquari

Piscina de l'Aquari de PLAYMOBIL®, no inclou personatges ni d'altres figures. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia

Preu 14,95 €

PLAYMOBIL® Racer Rock & Roll RC

Cotxe teledirigit amb llums i una figura Playmobil®. Inclou comandament radiocontrol que es connecta a través de bluetooth. També pots dirigir el cotxe a través de l'aplicació de control remot gratuïta per mòbils i tauletes. El comandament necessita 3 piles 1,5 V AAA i el vehicle necessita 4...

Preu 39,95 €

PLAYMOBIL® Zeddemore amb Moto d'Aigua

Set de Playmobil® amb en Zeddemore amb accessoris, moto d'aigua llança míssils i un malvat pop que canvia de color en aigua calenta. De la col·lecció dels mítics Caçafantasmes dels any 80. Recomanat per a majors de 6 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill...

Preu 17,95 €

PLAYMOBIL® Reis Mags

PLAYMOBIL® Reis Mags. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 14,95 €

PLAYMOBIL® Fada amb nadó drac

Petit set que inclou una figura Playmobil que és una fada, una mascota drac i un ceptre màgic. Nombre de peces: 8. Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 3,80 €

Playmobil® Nen amb monstre

Els monstres que viuen sota el llit també poden ser simpàtics! En nen d'aquest set se n'ha fet amic i ara juguen junts. Inclou monstre, llit i accessoris.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Playmobil® Futbolista

Noia futbolista compatible amb el camp de futbol de Playmobil®. Inclou suport per xutar, diana, pilota i trofeu.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Playmobil® Hipser amb patinet

Figura d'un barbut modern amb look de llenyataire que va per la ciutat amb patinet elèctric. Inclou carregador de carrer.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Playmobil® Superheroi

Temible superheroi de foc de Playmobil®. Vola llançant flames amb les mans i ataca enviant boles de foc als enemics!Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Playmobil® Ninja

Guerrer ninja amb ballesta de mà i katana.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 3,80 €

Playmobil® Entrenadora de gossos

Complert set d'entrenament i diversió per gossos de la línia City Life de Playmobil®. Inclou entrenadora, 4 gossos, valles, rampa i molts d'altres accessoris.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 8,95 €

Playmobil® T-Rex Batalla dels gegants

Recrea una èpica batalla entre dinosaures i robots amb aquest set de Playmobil. Inclou 2 figures, arnesos pels dinosaures i molts accessoris.Recomanat per a majors de 5 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 49,95 €

Playmobil® Excursió amb bici

Set amb figura de mare i fill anant de passeig en bicicleta. El fill és petit i va en un remolc que arrossega la mare.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Playmobil® Policia desactivador de bombes

Figura d'un policia del cos de desactivadors d'explosius. Totalment equipat i protegit amb accessoris.Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Playmobil® Fada amb xanques

Figura especial Playmobil® d'una preciosa fada de colors i ales i cames súper llargues (potser perquè porta xanques?).Recomanat per a majors de 4 anys. (ATENCIÓ: No és adequat per a nens menors de 3 anys, peces petites, perill d'asfíxia)

Preu 5,00 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€