Llista de productes de la marca Bebés Llorones

Bebès Llorones Fantasy Dreamy Unicorn

Coneix al Nadó Ploraner Dreamy, és una nadó que porta un pijama d'unicorn i que viu en un món fantàstic! És moníssima però ... Plora llàgrimes de veritat quan li treus el xumet! Posa-li una altra vegada o no deixarà de plorar i cada vegada ho farà més fort! I també la pots tombar per calmar-la!...

Preu 39,99 €

Bebés Llorones cadira de passeig

Ara pots portar-te el teu nadó Ploraner on vulguis amb la teva cadireta de passeig de nadons Llorones! La cadireta de passeig es pot doblar fàcilment perquè te la puguis dur a tot arreu! Treu a passejar al teu Nadó Llorón!

Preu 14,99 €

Bebé Llorón Minnie

Coneix al Nadó Llorón Minnie!És moníssima, però ... Plora llàgrimes de veritat quan li treus el xumet! Posa-li una altra vegada o no deixarà de plorar i cada vegada ho farà més fort! I també la pots tombar per calmar-la!

Preu 39,99 €

Bebes Llorones Porta bebès

Ara pots portar el teu Bebé Llorón on vulguis amb el teu porta bebès de oficial. Pots col·locar-lo tant de cares com d'esquena d'una manera molt fàcil.

Preu 10,95 €

Bebes Llorones Mascareta assortida (1 unitat)

Són les mascaretes de Bebés Llorones Llàgrimes Màgiques! Tenen una capa interna de cotó i es poden rentar a la rentadora. Ara, el teu petit estarà protegit amb els seus personatges favorits! Preu per unitat. Hi ha fins a 4 dissenys diferents que es serviràn segons disponibilitat.

Preu 4,99 €

Bebes Llorones llàgrimes màgiques Caseta tutti frutti

Els Bebés Llorones Llàgrimes Màgiques ara en el món Tutti Frutti i són moníssimes! Hi ha 12+ personatges de fruites per col·leccionar! Troba el personatge especial! L'interior de cada caseta smoothie està personalitzada d'acord amb la personalitat de cada un. Cada personatge ve amb 2 accessoris...

Preu 19,99 €

Bebes llorones Trona

Accessori pel teu Bebé Llorón. És hora de dinar i el teu Bebé Llorón sempre està a punt amb la seva trona esperant que li donis de menjar. Pots plegar-la i portar-la fàcilment on vulguis.

Preu 19,99 €

Bebes llorones cuna

Ara el teu Bebé Llorón té un bressol per dormir! Doblega el bressol i guarda-la en la seva bosseta de Bebés Llorones per endur-te-la tot arreu. requereix muntatge per part d'un adult.

Preu 19,99 €

Bebés Llorones Stella Kiss Me

Aquí tenim a l'Stella! La Bebé Llorón amb cabell de veritat i un preciós conjunt de roba amb caputxa de narval i mitjons i sabates. A més, a l'Stella se li posen les galtes vermelles si li fas un petó! Inclou biberó i xumet. Funciona amb 2 piles AAA LR3 (incloses per a demostració)

Preu 44,99 €

Bebés Llorones Storyland Scarlet

Des d'Storyland ens ve a visitar l'Scarlet, la Bebé Llorón Caputxeta Vermella. Porta un conjunt clàssic de mitges, samarreta amb bata, la caputxa vermella, mitjons i sabates. Funciona amb 2 piles AAA LR3 (incloses per a demostració)

Preu 39,99 €

Bebés Llorones Kristal està malalta

La Kristal està malaltona, l'ajudaràs a curar? Aquesta preciosa nina porta un pijama d'osset polar i inclou un set de 6 peces d'accessoris mèdics, i a més plora de veritat com totes les altres nines de la col·lecció Bebés Llorones. Edat: A partir de 3 anys.

Preu 59,99 €