Creativitat

Filtres actius

Play-Doh pac 4 pots

Pack que conté 4 pots de plastilina de colors bàsics per modelar i jugar. Perfecte per als més petits.

Preu 4,95 €
  • Oferta!

Kit vehicles Power Dough

Crea increïbles vehicles amb la col·lecció Power Dough. Modela els teus cotxes i personalitza'ls amb els nombrosos accessoris que trobaràs a l'interior. Gràcies a petits elements d'energia podràs fer que es moguin, parlin o s'il·luminin. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 19,95 €
  • Oferta!

Kit animals màgics Power Dough

Crea les teves pròpies mascotes animades! Utilitza les plastilines i els accessoris per donar-li color i forma a aquests màgics animals. Introdueix en el seu interior l'element especial perquè cobri vida ... S'il·luminaran, mouran i parlaran!

Preu 19,95 €
  • Oferta!

Super Sand motlles cotxes i sorra

Ara pots ampliar el teu assortiment de motlles Super Sand amb aquests pac de motlles súper originals. Fes el cotxe que sempre vas imaginar! Inclou 40gr de sorra Super Sand perquè puguis jugar sense altres packs.

Preu 7,95 €

Copitos Màgics Pack Snowboard

Diversió amb la neu durant tot l'any amb Flocs Màgics! El Parc de Snowboard inclou 120 grams de Flocs Màgics i 2 sets de taules de surf de neu amb botes. Si ho deses bé dins la galleda, Flocs Màgics mai s'asseca, és súper lleuger i esponjós i fàcil de netejar! Edat: +3 anys

Preu 14,95 €

Amazing zhus maxi set magicien

Realitza increïbles trucs amb les teves mascotes màgiques, aquest paquet inclou una mascota màgica, Big Zhu o Madame Zhu, i un conjunt de trucs consisteix en una vareta màgica, un joc per a jugadors i cartes amb moviments especials!

Preu 19,95 €

Cubeta blocs 35 peces

Nova caixa de blocs de construcció de Moltó formada per 35 peces de colors. Fomenta la imaginació dels més petits i ofereix hores i hores de diversió i jocs. DIMENSIONS: 37.00L x 23.00W x 21.00H cm. PES: 1.00Kgs

Preu 13,95 €

Dissenya les teves joies a la moda

Crea les teves pròpies joies d'una manera súper senzilla i eficaç!braçalets, anells i collarets en un moment. Posa l'abalori que vulguis a la màquina i en menys de 5 segons està enganxat a la joia! És màgic! No necessita cola, és net! Edat: + 6 anysPiles: 4x LR6 (No incloses)

Preu 44,95 €
  • Oferta!

Màgia Borrás clàssica 100 trucs

Amb Màgia Borras en poc temps podràs aprendre els trucs bàsics amb els que van començar els millors mags del món. Podràs convertir-te en un dels millors mags del món! Contingut: 100 trucs acompanyat d'un manual.

Preu 20,95 €
  • Oferta!

Màgia Borras amb llum 150 trucs

Converteix-te en el rei de la Màgia amb llum. Al·lucina als teus familiars i amics amb els nous trucs de Màgia Borras. Més espectaculars que mai!! Llums que travessen el teu cos, que entren per una orella i surten pel nas

Preu 34,95 €

Fofucha Pessebre

Kit per per un pessebre estil fofucha. Amb plantilles i cossos inclosos perquè el muntatge sigui senzill. No necessita planxa. Recomanat per a majors de 6 anys.

Preu 29,95 €
  • Oferta!

Playdoh pot individual

El que pots imaginar ho pots crear amb Play-Doh. Molts colors diferents.

Preu 1,50 €

Soy Luna premium tattoos

Set de Tatuatges de la sèrie "Soy Luna". 290 tattoos de diferents tipus, com tattoos braçalet, per ungles, amb purpurina i de color. Són de llarga durada i segurs amb la pell, per treure'ls només necessites rentar amb sabó.

Preu 9,95 €

Microscopi Smartphone

Mini microscopi per connectar en qualsevol telèfon intel·ligent. No es requereix programari. Il·luminació Led i ultraviolada. Estabilitzador inclòs.

Preu 16,95 €

Caseta Blaze segells

Set creatiu de dibuix en forma de caseta de Blaze amb 7 segells i 7 retoladors.

Preu 9,95 €

Quercetti Magnètic Cars 3

Fantàstic maletí amb pissarra i superfície magnètica de Cars 3. Inclou: 9 formes magnètiques, 48 lletres magnètiques, 2 fulles il·lustrades, 1 marcador i 1 tauler magnètic amb la cistella.

Preu 22,95 €

Microscopio

Instala el microscopio directamente en tu dispositivo alineando la lente del microscopio con la de tu dispositivo. ¡Activa tu cámara y toma fotos y vídeos de tus muestras. Alcanza hasta 30 AUMENTOS usando el zoom de tu dispositivo. Smartphone no incluido.

Preu 10,95 €

Cosmeticefa

Crea els teus propis esmalts d'ungles i els teus fragàncies barrejant essències i colorants

Preu 29,95 €

Mega Set de Disseny Avengers

Aquest super set de disseny Avengers conté: 20 fulles d'activitats, 1 portada a color, 1 Targeta personal, 6 ceres, 2 Retoladors, 1 Borrador de pissarra, 1 adhesiu de Foam, 1 mascara Hologràfica, 1 quadern de notes, 2 segells, 1 caixa de tina, 2 adhesiu hologràfics i 2 adhesius.

Preu 14,95 €

Tecnonova

Tecnonova. Inclou una llum led, més de 38 experiments múltiples: joc creatiu, control magnètic, control tàctil.

Preu 29,95 €

Arqueojugando: Depredadors i preses

Recrea la batalla entre els depredadors i les seves preses i estudia les característiques d'aquests animals llegendaris extingits. Excava en els blocs de terra com un paleontòleg de veritat i reconstrueix l'esquelet fosforescent de 2 dinosaures (el T-Rex i el Triceratops) i de 2 animals...

Preu 26,95 €

Arqueojugando T-Rex gegant

Excava en els blocs de terra i descobreix els fòssils de la T-Rex. Munta la seva increïble esquelet de més de 40 cm de llarg!

Preu 17,95 €

Arqueojugando T-Rex i Triceratops Fluor

Excava en els blocs i treu a la llum els fòssils de dos temibles dinosaures: T-Rex i Triceratops! Munta els dos esquelets fosforescents i observa'ls a les fosques: s'il·luminaran! A més del manual d'instruccions, a la caixa hi ha 5 fitxes il·lustrades amb què aprendràs moltes dades científiques...

Preu 19,95 €

Arqueojugando Triceratops fosforescent

Juega a ser paleontólogo desenterrando los huesos del triceratops atrapados en el bloque y monta el esqueleto fosforescente de este enorme dinosaurio herbívoro del Cretáceo.

Preu 11,95 €

Arqueojugando Mamut fluor

Un joc científic per descobrir l'avantpassat prehistòric de l'elefant. Primer hauràs de desenterrar els ossos del bloc per poder després muntar l'esquelet. A més, brilla en la foscor!

Preu 11,95 €

Lletres i números magnètics

Caixa amb lletres, nombres i símbols magnètics de fusta estampats de colors. Hi ha un sol set de nombres i símbols i almenys 2 lletres de cada. En total, 77 peces. No indicat a menors de 3 anys per contenir peces petites i magnètiques.

Preu 19,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€