Pissarres i Taules

HI ha 12 productes.

Mostrant 1-12 de 12 producte (s)

Filtres actius

Pissarra magnètica

Pissarra magnètica de colors portable. Estampa, escriu i dibuixa amb l'imam màgic! Cada quadrant de la pissarra fa aparèixer el dibuix d'un color diferent, i després es pot esborrar fàcilment. Inclou llapis i 4 imants de formes.Edat recomanada: +3 anysPiles: noMesures: 37 x 29 cm.

Preu 12,95 €

Tub lletres magnètiques 86 peces

Tub amb lletres i números magnètics, per jugar amb les paraules i les matemàtiques a qualsevol edat.Inclou 2 sets de nombres i símbols matemàtics i dos sets d'abecedari (86 peces en total).No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 14,95 €

Quercetti Magnètic Cars 3

Fantàstic maletí amb pissarra i superfície magnètica de Cars 3. Inclou: 9 formes magnètiques, 48 lletres magnètiques, 2 fulles il·lustrades, 1 marcador i 1 tauler magnètic amb la cistella.

Preu 22,95 €

Pissarra combi magnètica

Pissarra d'estructura metàl.lica i acabats en plàstic amb dues cares: per una banda és una pissarra magnètica i blanca i per l'altra, la típica pissarra de guix. Inclou accessoris per pintar i lletres i números magnètics.

Preu 59,95 €

Pissarra magnètica Marvel

Pissarra magnètica amb nansa. Disseny i imans per dibuixar inspirats en els superherois de Marvel Mides del producte: 3,50 x 47,00 x 34,00 cm

Preu 14,95 €

Pissarra magnètica unicorn

Pissarra magnètica amb disseny inspirat en els unicorns. Inclou llapis magnètic i 3 formes geomètriques per dibuixar. Amb una pràctica nansa per portar a tot arreu. Mides: 3,50 x 47,00 x 34,00 cm

Preu 14,95 €

Set de 2 pissarres magnètiques

Set de 2 pissarres magnètiques. Dibuixa o escriu amb el llapis sobre la pissarra i esborra lliscant la palanca.

Preu 12,95 €

Pissarra magnètica Frozen 2

Pissarra magnètica "màgica" inspirada en la pel·lícula Frozen 2. Amb una pràctica nansa per portar-la on vulguis-tres imants amb formes per decorar les teves creacions. Recomanat a partir de 4 anys.

Preu 14,95 €

Pissarra fusta per penjar

Pissarra de fusta clàssica per guix, amb cordó per penjar. Mesura 80x55 cm i a la base té un petit suport per deixar-hi els guixos o l'esborrador. Inclou esponja esborrador.

Preu 30,95 €

La meva primera pissarra de Peppa Pig

A les primeres edats, els més petits estan dotats d'una gran capacitat artística que cal ajudar a descobrir, potenciar i expresar. La meva primera pissarra és el complement ideal perquè els petits de la casa practiquin la seva habilitat amb el dibuix. Les pràctiques pinces ajuden a subjectar el...

Preu 32,95 €

Pissarra megnética Raya i l'últim drac

Una pissarra especial en què dibuixar, esborrar i recrear dibuixos fantàstics en companyia dels personatges de la pel·lícula Raya i l'Últim Drac. El kit també inclou tres segells personalitzats per adornar les creacions acabades.

Preu 14,95 €