Complements

Filtres actius

Selfie Pets

Pal selfie automàtic amb mascota per fer-te la foto sol o amb els amics.

Preu 34,99 €
  • Oferta!

Shimmer & Shine diari secret

Divertit coixí per escriure i guardar tots els teus secrets. Inclou un estoig, una butxaca pel teu MP3, fulles rentables, 1 quadern i el seu retolador. A més, conté un connector i altaveus pel teu MP3.

Preu 26,95 €
  • Oferta!

Bossa texà coixí Soy Luna

La magnifica bossa de Soy Luna no és només una bossa d'un tacte molt agradable i forma de texà, sinó també pot ser un còmode coixí on recolzar-se.

Preu 12,95 €
  • Oferta!

Fada voladora papallona

Segueix-me i veuràs. Estira tres vegades i descobreix la màgia. La fada papallona s'alliberarà i farà fora a volar. Escriu secrets que només tu i jo podem veure.

Preu 12,95 €

Clauer Serp de Rubik

Serp de Rubik en format mini i anella clauer. Només disponible en taronja/blau

Preu 4,95 €

Set de lavabo Crazy Dinosaur

Set de bany de la col·lecció Crazy Dinosaur que inclou necesser transparent, raspall, mini tovallola de microfibra, got, funda per raspall de dents, ampolla esprai per colònia

Preu 7,95 €

Set de lavabo Pirates

Set de lavabo de la col·lecció de simpàtics pirates que inclou necesser transparent, raspall, mini tovallola de microfibra, got, funda per raspall de dents, ampolla esprai per colònia

Preu 7,95 €

Ampolla Peppa Pig

Ampolla infantil de plàstic de Peppa Pig amb tancament esportiu

Preu 2,95 €

Set pulsera i accessoris Charm U

Set amb 8 penjolls que totes les nenes voldran tenir! Inclou 1 polsera amb el logo Charm U, 8 penjolls (1 penjant sorpresa) i 1 motxilla amb clip on pots guardar els teus penjolls.

Preu 17,95 €

Bag Bae

El Bag Bae és perfecte per portar a la teva bossa o a la teva motxilla. Gràcies al seu to suau, combina amb tots els looks donant-li un toc d'originalitat únic!

Preu 4,95 €

Paraigües automàtic negre

Paraigües plegable de polièster amb mecanisme automàtic per obrir i tancar, de color negre.Obert mesura 58 cm de diàmetre. Longitud plegat: 28 cm.

Preu 14,95 €

Paraigües manual Batman 48 cm

Paraigües infantil manual negre amb estampat de logos d'en Batman de polièster.Obert mesura 48 cm de diàmetre. Longitud plegat: 48 cm.

Preu 11,95 €

Paraigües plegable Benetton vermell

Paraigües plegable de polièster amb mecanisme automàtic d'obertura de color vermell amb la vora i detalls blau marí de la marca Benetton.Obert mesura 58 cm de diàmetre. Longitud plegat: 28 cm.

Preu 21,95 €

Paraigües plegable Benetton blau

Paraigües plegable de polièster amb mecanisme automàtic d'obertura de color blau marí amb la vora i detalls vermells de la marca Benetton.Obert mesura 58 cm de diàmetre. Longitud plegat: 28 cm.

Preu 21,95 €

Guardiola mitjana Pokémon

Guardiola clàssica de llauna de Pokémon de 12 cm d'alt i 10 cm de diàmetre. No té obertura per extreure els diners.

Preu 3,50 €

Bomba de sabó dinosaure

Bombes de sals de bany en forma d'ou de dinosaure. A més de canviar el color de l'aigua de la banyera, quan es desfacin hi trobaràs una petita sorpresa!

Preu 3,00 €

Joier musical Soy Luna

Joier musical amb forma de capseta de Soy Luna. Amb mirall i una estrella que, quan obres el joier, girarà amb la música si li has donat corda.El joier és de cartró rígid i té un sol compartiment. Funciona sense piles.

Preu 9,95 €

Joier musical Soy Luna cofre

Joier musical amb forma de cofre de Soy Luna. Amb mirall i una estrella el que, quan obres el joier, girarà amb la música si li has donat corda.El joier és de cartró rígid i té un sol compartiment. Funciona sense piles.

Preu 9,95 €

Martinelia Detangle Brush

Raspall per a cabells amb il·lustració divertida, 6 models disponibles: Mono, cactus, Flama, Panda, Unicorn i Flamenc. Es venen per separat. Es serviran segons disponibilitat.

Preu 4,95 €

Bebes Llorones Mascareta assortida (1 unitat)

Són les mascaretes de Bebés Llorones Llàgrimes Màgiques! Tenen una capa interna de cotó i es poden rentar a la rentadora. Ara, el teu petit estarà protegit amb els seus personatges favorits! Preu per unitat. Hi ha fins a 4 dissenys diferents que es serviràn segons disponibilitat.

Preu 4,99 €

Mini projector amb Llum Led

Mini projector amb Llum Led i 3 discos intercanviables, amb al·lucinants imatges per projectar. Gira els discos per seleccionar la imatge que vols projectar.

Preu 6,50 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€