POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

  

Aplicació

Aquesta política de devolucions és vàlida per a compres realitzades a Joguines Somnis Online. En cap cas serà aplicable a les botigues físiques de Joguines Somnis. Pot consultar la política de devolucions i canvis en compres realitzades a les botigues físiques en la seva botiga més propera.

Dret de desistiment

En cas de voler retornar una mercaderia ja rebuda, el Client disposa d’un termini de catorze (14) dies naturals des de la recepció de la comanda per exercir el seu dret de desistiment i retornar els articles que cregui pertinents. Haurà de contactar prèviament amb Joguines Somnis (info@joguinessomnis.cat) per informar de la devolució i rebre les instruccions del procediment a seguir. Pot emplenar el model de Dret de desistiment tal com s'indica més a baix en aquest mateix apartat.

Les despeses de transport seran cobertes en la seva totalitat pel Client.

El Client podrà retornar qualsevol article comprat a Joguines Somnis OnLine sempre que conservi el seu precinte i/o embalatge original, no hagi estat obert ni usat.

El import dels articles retornats serà reemborsat abans de 14 dies naturals des de la notificació de desistiment, per mitjà de qualsevol dels dos mètodes següents:

  • Abonament en  la targeta de crèdit utilitzada durant la compra o per càrrec en compte bancari si es va pagar amb transferència.
  • Amb un Val per l'import total dels articles retornats. Aquest Val no caduca i que podrà ser utilitzat en qualsevol de les botigues de Joguines Somnis.

Si el client no indica el contrari, per defecte s'abonarà l'import en la targeta / compte utilitzat per comprar. Per temes comptables, no es realitzaran canvis d'un article per un altre diferent: primer s'abonarà un i després el client pot comprar el que vulgui.

Els productes hauran d'estar en perfecte estat, no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original, i els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos si és el cas.

Model de formulari de desistimient

Si ho prefereix, per exercir el seu dret de desistiment, pot utilitzar aquest model. Pot enviar-ho per correu electrònic a info@joguinessomnis.cat o entregar-lo imprès a la direcció de la botiga.

A la atenció de:

Joguines Somnis (Durexvi SL)
Carrer Ferran Soldevila, 4 baixos
info@joguinessomnis.cat

Per la present comunico que desisteixo del meu contracte de venta del següent bé / prestació amb el número de referència.......... / número de factura ............. (tatxar el que no procedeixi)

– Comanda realitzada el .............. / Rebuda el ...............(tatxar el que no procedeixi)

– Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

– Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

– Signatura del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

– Data

      

 

En cas de rebre una comanda equivocada:

Si el Client rep uns articles que no havia demanat i que no figuren en l’albarà i la factura, haurà de contactar  amb Joguines Somnis (info@joguinessomnis.cat) en un terme màxim de catorze (14) dies des de la recepció dels productes per rebre la informació del procediment a seguir.

En aquest cas, les despeses de transport seran a càrrec de Joguines Somnis

   

Articles defectuosos

En cas de rebre un article defectuós, el Client contactarà amb Joguines Somnis (info@joguinessomnis.cat) en un termini màxim de catorze (14) dies des de la recepció de la comanda per rebre instruccions del procediment a seguir.

En el cas de tablets, càmeres digitals, consoles i altres productes electrònics, sovint és habitual que sigui el comprador qui contacti amb el fabricant directament per resoldre el problema o incidència més ràpidament. Hi ha també certs fabricants que, en casos faltar peces o estar alguna trencada, tenen un servei propi de reposició i enviament de recanvis. En qualsevol cas, Joguines Somnis facilitarà al Client les dades de contacte i el procediment a seguir per solucionar la incidència el més ràpid possible.

Si un cop rebuda la incidència de l’article defectuós, es decideix que s’ha de retornar a Joguines Somnis, les despeses de transport seran a càrrec de Joguines Somnis. L’article defectuós ha d’enviar-se amb l’embalatge original. Un cop rebut l’article, es comprovarà que el defecte no és fruit d’un mal ús i que porta l’embalatge original.

En cas de que s’hagi retornat a Joguines Somnis, el Client podrà escollir entre les diferents opcions:

  • Rebre una altra joguina igual si està disponible, o la mateixa reparada si és possible
  • Canviar l’article retornat per un o varis productes diferents
  • Rebre un abonament del import de l’article defectuós en la mateixa targeta o compte amb què va ser pagat.
  • Rebre un Val pel import de l’article defectuós que no caduca i que pot ser utilitzat a qualsevol de les botigues de Joguines Somnis

 

Garantia legal

En relació a la garantía dels productes, el Reial Decret Legislatiu 1/2007 del 16 de novembre otorga als béns de naturalesa duradera una garantia legal de 2 anys a partir de la data d'entrega. El consumidor i usuario haurà d'informar al venedor de la falta de conformitat en un plaç de dos mesos des de que en va tenir coneixement.

Queden excloses deficiències ocasionades per negligències, cops, ús o manipulacions indegudes, tensió no idònia o instal·lació o muntatge incorrectes per part del client i/o usuari final del producte. Tampoc s'inclou dins la garantia el desgast del producte o materials deguts a un ús normal.

 

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€