CONDICIONS GENERALS

En aquest document s’expliquen les condicions generals de DUREXVI.S.L. per poder adquirir productes de Joguines Somnis a traves de la seva botiga on-line.

Els apartats d’aquest document i el seu contingut són:

ApartatContingut
   
1 - COM COMPRAR A JOGUINES SOMNIS

Descripció del procés per donar-se d’alta com a usuari a la nostra botiga on-line,  informació que necessitem per poder efectuar els tràmits de la comanda i fer l’enviament de la mateixa, i com efectuar una compra i consultar el seu estat.

2 - MÈTODES DE PAGAMENT

Formes de pagament que vostè podrà utilitzar per fer efectives les seves comandes.

3 - PREUS DELS ARTICLES

Informació sobre els preus i descomptes que apareixen a la nostra botiga on-line.

4 - POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I GARANTIA

Instruccions detallades del procediment que ha de seguir en el cas de que desitgi efectuar una devolució d’algun producte.

5 - COSTS I MÈTODES D'ENVIAMENT

Descripció de les diferents modalitats d’enviament o recollida de productes i els seus costos associats.

 

Igualment li recordem que pot consultar el nostre AVÍS LEGAL, on esta inclosa la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT I DE PROTECCIÓ DE DADES.

Per qualsevol aclariment sobre aquestes condicions generals, posem a disposició dels nostres clients dues vies de contacte; per correu electrònic a info@joguinessomnis.cat i per telèfon al número 972 20 78 10 en horari de 9:30 a 14h i de 15:30 a 19h.

 

1-      COM COMPRAR A JOGUINES SOMNIS

Procés de compra

Per realitzar una compra a Joguines Somnis OnLine, és tan senzill com escollir els articles que el Client vulgui adquirir i clicar el botó “Afegir a la cistella”.

Un cop hagi acabat d’escollir a la columna dreta on hi ha el resum de la cistella o bé  al desplegable que apareix a la part superior dreta, s’ha de clicar a “Confirmar” i seguir els passos que es vagin indicant.

Es demanarà que es confirmi el contingut de la cistella, que entri amb el seu compte d’usuari o que en creï un nou, i per finalitzar que esculli el mètode de transport i el de pagament.

Durant el pas de tria del mètode d’enviament, el Client pot indicar si vol els articles de la comanda embolicats per regal i en aquest cas, si hi vol afegir una nota. També pot indicar si no vol una copia impresa de la factura de compra en el paquet (per defecte s'hi inclou).

En l’últim pas, el pagament, el Client serà enviat al sistema de pagament virtual de La Caixa.

 

Adreces de facturació i enviament

El nostre sistema permet que el Client pugui facilitar una adreça diferent d’entrega a la que ha donat en el registre, o a l’adreça que figurarà en el tiquet de compra.

Una adreça d’entrega diferent a la de facturació pot implicar que la comanda tingui un destinatari diferent a l’usuari que ha efectuat la compra.

Per a cada adreça nova que es crea, és obligatori donar un nom i cognoms, una direcció vàlida, codi postal, ciutat i província. És recomanable assignar un nom a l’adreça creada per a futures operacions i per trobar-la ràpidament, com per exemple “casa”, “oficina”, “tiets”...

A l’apartat de Informació addicional, s’hi poden afegir totes les indicacions que el Client cregui necessàries per la correcta entrega de la comanda. Per exemple, aquí hi pot indicar un horari més específic per rebre la comanda,  si es tracta d’una oficina i s’ha de demanar per algú en concret, etc.

 

Registrar-se com a usuari

Per comprar a Joguines Somnis OnLine cal estar registrat a la web. Hi ha dos maneres de crear un compte nou d’usuari:

* Des de qualsevol lloc de la web, clicant a “Entrar”, situat a la part superior dreta de la web i introduir un correu electrònic vàlid en l’apartat ‘Crear un compte’ de la pàgina que s’obrirà.

* Un cop omplerta la cistella amb els productes que es volen comprar i iniciar el procés de validació de la comanda, la web demanarà que el Client s’identifiqui com a usuari de la botiga amb el seu correu i contrasenya o bé que creï un nou compte d’usuari a partir d’una adreça de correu vàlida.

Un cop creat el compte d’usuari, les dades facilitades es poden rectificar des de l’apartat “El Meu Compte”.

 

Consulta de l’estat de la comanda actual i compres anteriors

Cada vegada que l’estat de la comanda canviï, per exemple de ‘pendent de pagament’ a ‘en preparació’, el sistema enviarà un correu electrònic al Client, a la direcció amb què està registrat.

Tanmateix, els clients poden consultar l’estat de la comanda i les comandes realitzades anteriorment a l’apartat “Les meves comandes”. S’hi pot accedir amb l’enllaç directe situat a la part inferior esquerra de la web (a la secció “El Meu Compte”). Allà s’hi poden consultar els detalls de cada comanda (adreça d’enviament, articles, preu, pagament...) i es poden veure les factures en format PDF de les comandes ja pagades.

 

2-     MÈTODES DE PAGAMENT

Al realitzar la comanda el client pot escollir pagar les compres mitjançant targetes VISA, MASTERCARD, Bizum, o amb una transferència bancària.

VISA / MASTERCARD / MAESTRO

La validació del pagament amb targeta es fa a través del sistema de TPV virtual de Redsys i la pasarel·la de pagament de “la Caixa”. Les dades confidencials tals com números de targeta o claus de seguretat es gestionen directament amb “la Caixa” i per tant, ni Joguines Somnis ni Redsys no hi tenen accés. La validació de la compra amb targeta de crèdit és immediata.

BIZUM

Si escull aquesta opció de pagament, també es fa amb el sistema extern de TPV de Redsys. En la pàgina de pagament haurà d'escriure el seu número de telèfon. Llavors li demanarà la clau de pagament, que és un número  (normalment 4 dígits) que rebrà en el telèfon que ha donat.

És imprescindible tenir activat el servei Bizum per poder pagar amb aquest mètode.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA PER CLIENTS DE LINEA OBERTA

El pagament per transferència bancària es realitza de del mateix link de pagament del TPV virtual de Redsys, escollint la modalitat de Transferència un cop dins del sistema de "la Caixa". Si el Client té contractat el servei de Línea Oberta de "la Caixa", podrà realitzar la transferència al moment des de la mateixa web de la entitat. La validació del pagament es fa de manera automàtica des del sistema de "La Caixa"TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA TRADICIONAL

Si el client vol fer una transferència des d'una altra entitat o simplement no vol fer la transferència instantànea tot i ser client de "La Caixa", pot escollir Transferència Bancària com a mètode de pagament. En aquest cas, un cop confirmada la comanda, se li proporcionaran les dades necessàries per realitzar la transferència des de la seva entitat financera. El temps aproximat de confirmació per pagament per transferència és d’entre un (1) i dos (2) dies hàbils.

 

3-      PREUS DELS ARTICLES

Els preus dels articles que apareixen a la web són amb IVA inclòs i per unitat de producte a no ser que s’indiqui el contrari.

En cas de tenir un Val de Descompte, sigui per un import concret o un percentatge sobre el total de la compra, el client haurà d’introduir el codi del Val un cop finalitzada la comanda i durant el pas de pagament per poder-se aplicar el descompte.

 

4-      POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Aplicació

Aquesta política de devolucions és vàlida per a compres realitzades a Joguines Somnis Online. En cap cas serà aplicable a les botigues físiques de Joguines Somnis. Pot consultar la política de devolucions i canvis en compres realitzades a les botigues físiques en la seva botiga més propera.

Dret de desistiment

En cas de voler retornar una mercaderia ja rebuda, el Client disposa d’un termini de catorze (14) dies naturals des de la recepció de la comanda per exercir el seu dret de desistiment i retornar els articles que cregui pertinents. Haurà de contactar prèviament amb Joguines Somnis (info@joguinessomnis.cat) per informar de la devolució i rebre les instruccions del procediment a seguir. Pot emplenar el model de Dret de desistiment tal com s'indica més a baix en aquest mateix apartat.

Les despeses de transport seran cobertes en la seva totalitat pel Client.

El Client podrà retornar qualsevol article comprat a Joguines Somnis OnLine sempre que conservi el seu precinte i/o embalatge original, no hagi estat obert ni usat.

El import dels articles retornats serà reemborsat abans de 14 dies naturals des de la notificació de desistiment, per mitjà de qualsevol dels dos mètodes següents:

  • Abonament en  la targeta de crèdit utilitzada durant la compra o per càrrec en compte bancari si es va pagar amb transferència.
  • Amb un Val per l'import total dels articles retornats. Aquest Val no caduca i que podrà ser utilitzat en qualsevol de les botigues de Joguines Somnis.

Si el client no indica el contrari, per defecte s'abonarà l'import en la targeta / compte utilitzat per comprar. Per temes comptables, no es realitzaran canvis d'un article per un altre diferent: primer s'abonarà un i després el client pot comprar el que vulgui.

Els productes hauran d'estar en perfecte estat, no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original, i els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos si és el cas.

Model de formulari de desistimient

Si ho prefereix, per exercir el seu dret de desistiment, pot utilitzar aquest model. Pot enviar-ho per correu electrònic a info@joguinessomnis.cat o entregar-lo imprès a la direcció de la botiga.

A la atenció de:

Joguines Somnis (Durexvi SL)
Carrer Ferran Soldevila, 4 baixos
info@joguinessomnis.cat

Per la present comunico que desisteixo del meu contracte de venta del següent bé / prestació amb el número de referència.......... / número de factura ............. (tatxar el que no procedeixi)

– Comanda realitzada el .............. / Rebuda el ...............(tatxar el que no procedeixi)

– Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

– Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

– Signatura del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

– Data

      

 

En cas de rebre una comanda equivocada:

Si el Client rep uns articles que no havia demanat i que no figuren en l’albarà i la factura, haurà de contactar  amb Joguines Somnis (info@joguinessomnis.cat) en un terme màxim de catorze (14) dies des de la recepció dels productes per rebre la informació del procediment a seguir.

En aquest cas, les despeses de transport seran a càrrec de Joguines Somnis

   

Articles defectuosos

En cas de rebre un article defectuós, el Client contactarà amb Joguines Somnis (info@joguinessomnis.cat) en un termini màxim de catorze (14) dies des de la recepció de la comanda per rebre instruccions del procediment a seguir.

En el cas de tablets, càmeres digitals, consoles i altres productes electrònics, sovint és habitual que sigui el comprador qui contacti amb el fabricant directament per resoldre el problema o incidència més ràpidament. Hi ha també certs fabricants que, en casos faltar peces o estar alguna trencada, tenen un servei propi de reposició i enviament de recanvis. En qualsevol cas, Joguines Somnis facilitarà al Client les dades de contacte i el procediment a seguir per solucionar la incidència el més ràpid possible.

Si un cop rebuda la incidència de l’article defectuós, es decideix que s’ha de retornar a Joguines Somnis, les despeses de transport seran a càrrec de Joguines Somnis. L’article defectuós ha d’enviar-se amb l’embalatge original. Un cop rebut l’article, es comprovarà que el defecte no és fruit d’un mal ús i que porta l’embalatge original.

En cas de que s’hagi retornat a Joguines Somnis, el Client podrà escollir entre les diferents opcions:

  • Rebre una altra joguina igual si està disponible, o la mateixa reparada si és possible
  • Canviar l’article retornat per un o varis productes diferents
  • Rebre un abonament del import de l’article defectuós en la mateixa targeta o compte amb què va ser pagat.
  • Rebre un Val pel import de l’article defectuós que no caduca i que pot ser utilitzat a qualsevol de les botigues de Joguines Somnis

 

Garantia legal

En relació a la garantía dels productes, el Reial Decret Legislatiu 1/2007 del 16 de novembre otorga als béns de naturalesa duradera una garantia legal de 2 anys a partir de la data d'entrega. El consumidor i usuario haurà d'informar al venedor de la falta de conformitat en un plaç de dos mesos des de que en va tenir coneixement.

Queden excloses deficiències ocasionades per negligències, cops, ús o manipulacions indegudes, tensió no idònia o instal·lació o muntatge incorrectes per part del client i/o usuari final del producte. Tampoc s'inclou dins la garantia el desgast del producte o materials deguts a un ús normal.

 

 

5-      COST I MÈTODES D’ENVIAMENT

Recollida a botiga

 Preu: 0€

Entrega: 2-15 dies a partir de la data de la comanda.

El Client pot escollir aquesta modalitat si desitja recollir personalment els articles en una de les botigues físiques de Joguines Somnis repartides per la geografia catalana, escollint la opció de transport "Recollida a Botiga". El sistema detecta la ubicació de l'usuari i suggereix les botigues més properes. Tanmateix, el Client pot ampliar el radi de cerca i triar qualsevol de les nostres botigues. Per informació addicional de la seva botiga més propera, pot consultar la secció de les nostres botigues.

La comanda estarà a la botiga de recollida en un termini mínim de dos (2) dies laborables i màxim de quinze (15) dies laborables. S’avisarà per correu de la disponibilitat de la seva comanda a la botiga de recollida.

El Client haurà de presentar la factura (física o electrònica) de la compra per recollir la comanda així com una identificació per comprovar que es tracta de la mateixa persona que ha efectuat la compra on-line.  En cas de que sigui una tercera persona qui reculli la comanda, el Client ho haurà d’indicar prèviament en l’apartat d’observacions a l’hora de finalitzar la compra, o mitjançant un correu a info@joguinessomnis.cat (indicant el número de factura).

En cap cas s’entregarà una comanda sense la presentació de la factura corresponent.

      

Enviament per ASM / GLS

Preu:  3,99€ IVA inclòs i de 18€ IVA inclòs per a paquets molt voluminosos (s'indica en la fitxa del producte)

Entrega: Per comandes realitzades abans de les 16:00h, entrega en 24-48h (festius i caps de setmana exclosos) a qualsevol lloc del territori peninsular. Aquests terminis poden veriar en èpoques d'alta demanda (Nadal, confinament)

L’entrega s’efectua de dilluns a divendres no festius en horari laboral. Si el Client té alguna preferència d’horari, ho haurà d’indicar en l’apartat d’observacions a l’hora de finalitzar la comanda o enviant un correu a info@joguinessomnis.cat abans de que la comanda hagi estat enviada a l'agència de transport. Si no es troba al destinatari en el moment de l'entrega, es farà un segon intent al dia següent.

S'enviarà al correu electrònic proporcionat durant la compra el link de seguiment de l'enviament. GLS / ASM podrien contactar també al Client si fos necessari a través del número de telèfon proporcionat. Serà responsabilitat del client donar dades de contacte reals per la correcta entrega de la comanda.

Si el client no recull la comanda, perquè no ho vol o perquè està absent i no ha donat una alternativa, o perquè ha donat dades incorrectes, GSL/ASM ens ho retornarà. En tal cas, Joguines Somnis reemborsarà l'import del producte al client, però no les despeses d'enviament. Ens reservem el dret a no reemborsar l'import total de l'article si els costos de la devolució del mateix superen el seu import.

     

Enviament a Balears per ASM / GLS

Preu: 10€ IVA inclòs i de 20€ IVA inclòs per a paquets molt voluminosos (s'indica en la fitxa del producte)

Entrega: Per comandes realitzades abans de les 16:00h, entrega en 48-72h (festius i caps de setmana exclosos) a qualsevol lloc del territori peninsular. Aquests terminis poden veriar en èpoques d'alta demanda (Nadal, confinament)

L’entrega s’efectua de dilluns a divendres no festius en horari laboral. Si el Client té alguna preferència d’horari, ho haurà d’indicar en l’apartat d’observacions a l’hora de finalitzar la comanda o enviant un correu a info@joguinessomnis.cat abans de que la comanda hagi estat enviada a l'agència de transport. Si no es troba al destinatari en el moment de l'entrega, es farà un segon intent al dia següent.

S'enviarà al correu electrònic proporcionat durant la compra el link de seguiment de l'enviament. GLS / ASM podrien contactar també al Client si fos necessari a través del número de telèfon proporcionat. Serà responsabilitat del client donar dades de contacte reals per la correcta entrega de la comanda.

Si el client no recull la comanda, perquè no ho vol o perquè està absent i no ha donat una alternativa, o perquè ha donat dades incorrectes, GSL/ASM ens ho retornarà. En tal cas, Joguines Somnis reemborsarà l'import del producte al client, però no les despeses d'enviament. Ens reservem el dret a no reemborsar l'import total de l'article si els costos de la devolució del mateix superen el seu import.

Enviaments internacionals: tarifes i temps de trànsit

Realitzem enviaments a varis països europeus amb GLS. Si dessitja enviar una comanda a cap pais europeu que no aparegui a la llista, no dubti a contactar amb nosaltres. Pels temps de trànsit, es consideraran les mateixes condicions que pels enviaments nacionals, sense comptar festius ni caps de setmana.

PAÍS   IMPORT 
  TEMPS  
Portugal 7,50€ 48-72h
França, Alemanya, Mònaco 12,99€ 3-4 dies
Itàlia, Àustria, Bèlgica, Luxemburg, Holanda  14,99€ 4-5 dies
Suïssa, Dinamarca 21,99€ 4-5 dies

      

L'import indicat aquí és amb IVA inclòs.

S'enviarà al correu electrònic proporcionat durant la compra el link de seguiment de l'enviament. Serà responsabilitat del client donar dades de contacte reals per la correcta entrega de la comanda.

Si el client no recull la comanda, perquè no ho vol o perquè està absent i no ha donat una alternativa, o perquè ha donat dades incorrectes, GSL/ASM ens ho retornarà. En tal cas, Joguines Somnis reemborsarà l'import del producte al client, però no les despeses d'enviament. Ens reservem el dret a no reemborsar l'import total de l'article si els costos de la devolució del mateix superen el seu import.

     

Illes, Ceuta, Melilla, Regne Unit i altres territoris

No enviem a les Illes Canàries, ni Ceuta ni Melilla. Tampoc enviem a illes ni territoris d'ultramar d'altres països.

Per complicacions aduaneres, tampoc enviem al Regne Unit.

    

Altres consideracions

Les comandes rebudes entre les 00.00h i les 16.00h i validades de pagament per Joguines Somnis, seran tramitades i expedides a l’agencia de transport durant el mateix dia hàbil. Passat aquest termini, les comandes es tramitaran el següent dia hàbil.

Els terminis  d’entrega poden variar per incidències extraordinàries  en el transport i per dificultats en l’entrega dels productes.

Joguines Somnis no es fa responsable de les despeses extra de transport degudes a errades en l’adreça d’entrega i/o horaris donats pel Client i no corregits amb suficient antelació (abans de l’entrega de la comanda al transportista).

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€