Jardí

HI ha 45 productes.

Mostrant 1-30 de 45 producte (s)

Filtres actius

Tobogàn Feber Slide 10

Tobogan de plàstic amb entrada d'aigua. Mides: 180 x 97 x 129 cm. NOMÉS DISPONIBLE PER RECOLLIR A BOTIGA. CONSULTAR.

Preu 119,95 €

Caseta de jardí Country

Caseta de plàstic pel jardí de Chicco. Les seves dimensions són: 112 x 108,5 x 50,4 cm. El pes és de 30kg. NOMÉS DISPONIBLE A BOTIGUES. CONSULTAR.

Preu 149,95 €

Camió Bolquet

Camió Bolquet de plàstic. Mides: 52x 26 x 32 cm

Preu 17,95 €

Carretó Super

Súper Carretó infantil de plàstic. Dimensions: 67 x 32 x 34 cm

Preu 18,95 €

Bola Buuum

Un joc que ja és un clàssic de l'estiu! Omple la bola amb un globus d'aigua, activa el temporitzador i passa-la ràpid per no quedar-te xop!

Preu 16,95 €

Boles voladores

Fantàstic joc de malabars en què hauràs d'aconseguir mantenir durant el major temps possible el cop de les boles mitjançant moviments rítmics del canell o del braç, mantenint la corda tensa i amb el simple moviment de la nansa.

Preu 9,95 €

Pilota F.C.Barcelona de 230 mm

Pilota de plàstic de 230 mm de diàmetre amb els colors del Futbol Club Barcelona. Fabricat en PVC. Hi ha diversos models disponibles que serviran de forma aleatòria segons disponibilitat. Preu per unitat.

Preu 4,50 €

Pilota Super Cup

Pilota de futbol de PVC de 22 cm de diàmetre. Preu per unitat. Models assortits, es serviràn aleatòriament i segons disponibilitat.

Preu 2,50 €

Pilota F.C.Barcelona de 150 mm

Pilota petita de 150 mm de diàmetre amb l'escut i els colors del Barça, fabricat en PVC. Hi ha diversos models disponibles que serviran de forma aleatòria segons disponibilitat. Preu per unitat.

Preu 2,90 €

Conjunt galleda platja Peppa Pig

Conjunt de platja (o sorral!) amb pala, rasclet, motllos, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de la Peppa Pig.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 5,95 €

Pilota Unicorn-Llama 150 mm

Pilota petita de 15cm de diàmetre amb dibuixos d'Unicorn o de Llama. Preu per unitat. Es venen per separat. Es servirà un dels models aleatòriament o segons disponibilitat.

Preu 2,50 €

Pilota Volley Fluo 230 mm

Pilota de plàstic de colors per Volley Fluo de 23 cm de diàmetre. Dos models disponibles. Preu per unitat. Es venen per separat

Preu 3,95 €

PLAYMOBIL® Galleda Gelateria

Galleda per la sorra amb sedàs, pala amb forma de cullera i motlles amb forma de gelats. També inclou 2 figures de Playmobil® 1.2.3 per jugar a ser venedors de gelats. Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 14,95 €

Conjunt galleda platja Minnie

Conjunt de platja (o sorral!) amb pala, rasclet, motllos, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de la Minnie Mouse.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 5,95 €

Kit de Jardineria

Un joc amb el qual els nens podran experimentar l'agricultura orgànica i que els ajuda a conrear la passió i el respecte pel medi ambient. Inclou una caixa de fusta especial, eines de jardineria, testos biodegradables i llavors certificades perquè puguin conrear delicioses hortalisses Edat...

Preu 25,95 €

Pistoles de bombolles de color

Pistola de bombolles de colors automàtica. Les primeres bombolles de colors que no taquen. Decoloració automàtica. Si queda alguna resta a la roba, es treu al rentar-la. Els colors mostrats poden diferir del producte enviat. El color de la pistola pot ser vermell o blau, s'envia a l'atzar segons...

Preu 12,95 €

Carpa amb estampat de dinosaures

Munta i juga a la teva pròpia carpa amb estampat de divertits dinosaures sobre una base de color verd amb matolls dibuixats. Mides: 105cm de diàmetre x 125cm d'alçada. Edat recomanada a partir dels 3 anys.

Preu 29,95 €

Carpa amb estampat d'unicorns

Munta i juga a la teva pròpia carpa amb estampat d'unicorns i pegasos sobre una base de color lila amb un preciós arc de Sant Martí. Mida de 95 x 72 x 102 cm. Edat recomanada a partir dels 2 anys.

Preu 20,95 €

Pilota Peppa Pig de 230 mm

Pilota de 230 mm de diàmetre amb dibuixos de Peppa Pig. Està fabricada amb una nova fórmula orgànica, substitueix el 50% de les substàncies d'origen fòssil amb un derivat d'origen vegetal procedent de fonts renovables (totalment reciclable). Amb un impacte ambiental reduït al 50%. Hi ha diversos...

Preu 4,50 €

Pilota Super Mario de 230 mm

Pilota de 230 mm de diàmetre amb dibuixos de Super Mario. Està fabricada amb una nova fórmula orgànica, substitueix el 50% de les substàncies d'origen fòssil amb un derivat d'origen vegetal procedent de fonts renovables (totalment reciclable). Amb un impacte ambiental reduït al 50%. Hi ha...

Preu 4,50 €