Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per funcionar adequadament. No passem les seves dades a tercers. Revisa AQUÍ la nostra política de privacitat i protecció de dades.

tancar

Search post

Els beneficis de jugar amb nines

Els beneficis de jugar amb nines

(0 comment)
12-04-2021 11:08:28
Les nines són una de les joguines preferides de nens i nenes, i és que són molt més que només joguines. En algunes etapes, es converteixen en companyes de vida que participen en els jocs i activitats diàries dels petits. Tot i que es considerin simples joguines, la realitat és que aporten molts beneficis en el desenvolupament dels més petits al llarg de la seva infància. En aquest post t’expliquem alguns dels beneficis dels jocs amb nines i quin tipus de nina és la millor opció en funció de l’etapa en que es troba el nen o nena.
Llegir més
Els millors jocs de taula per a cada ocasió

Els millors jocs de taula per a cada ocasió

(0 comment)
04-03-2021 11:48:34
¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs estratègics per tardes de pluja, jocs divertits per sobretaules amb amics o família, jocs amb nens, jocs ràpids per trajectes en tren o avió... Entre tantes opcions i novetats, triar el millor joc de taula per cada ocasió no sempre és fàcil. Hi ha moltíssimes opcions i a vegades, escollir i encertar és un repte. A continuació, et presentem una selecció de jocs de taula que mai fallen i que hem distribuït en categories per a que trobis el joc de taula adequat per tu i la teva família!
Llegir més
Els Beneficis dels Jocs Educatius

Els Beneficis dels Jocs Educatius

(0 comment)
17-02-2021 15:13:58
Una joguina educativa sempre és un encert i és que, són molts els beneficis que les joguines educatives aporten als més petits. A continuació, t’enumerem alguns dels més destacats.
Llegir més