Patinets

Filtres actius

Patinet alumini Spiderman 2 rodes

Patinet d'alumini Plegable d' Spider-man amb rodes silencioses de goma. Inclou fre del darrere i el manillar és ajustable en alçada, a 10 cm. A l'ésser plegable, es transporta i guarda fàcilment. Utilitzar sota la vigilància d'un adult i amb un equip de protecció.

Preu 31,95 €

Patinet alumini Raya

Patinet plegable d'alumini amb rodes de goma i dibuixos de la pel·lícula Raya i l'últim drac. Pes màxim suportat: 50 kg. Utilitzar sempre sota supervisió d'un adult i no circular per la via pública.

Preu 31,95 €

Patinet Tripper

Patinet amb dues rodes davanteres i sistema de gir basculant. Amb manillar regulable en alçada (60-67-74 cm) i base anti lliscant. Utilitzar sempre sota supervisió d'un adult i no circular per la via pública.

Preu 44,95 €

Patinet alumini Unicorn

Patinet plegable d'alumini amb rodes de goma i dibuixos de preciosos unicorns. Pes màxim suportat: 50 kg. Utilitza sempre sota supervisió d'un adult i no circular per la via pública.

Preu 29,95 €

Patinet plegable City Scooter Rosa

Patinet de color rosa per a nens i nenes, fabricat en alumini, plegable i amb tancament de seguretat. Amb plataforma antilliscant, rodes de poliuretà de 120 mm, sistema ABEC 5, pes màxim de l'usuari: 50 kg i manillar regulable en alçada amb dues posicions 72-77 cms suau i encoixinat amb un gran...

Preu 28,95 €

El meu primer Patinet Rosa

Patinet per a nens i nenes de 3 rodes, la seva gran estabilitat facilicita la introducció de l'infant en el món del patinet, millorant la seva motricitat i socialització promovent la realització d'activitats a l'aire lliure. Patinet de color rosa i plataforma antilliscant, rodes de poliuretà i...

Preu 24,95 €

Patinet de 2 rodes Funbee Street 145 mm

Patinet juvenil plegable i resistent, en color negre i plata, que aguanta fins a 100 kg de pes. Manillar ajustable en alçada de 74,5 cm fins a 84,5 cm.

Preu 43,50 €

Patinet de 3 rodes Peppa Pig

Sorprèn als petits amb aquest genial patinet fabricat en materials molt segurs i resistents, un patinet amb dues rodes al darrere i una roda davantera, que proporciona gran estabilitat i seguretat durant el seu ús. El disseny del patinet deixarà amb la boca oberta a tots els fans de la petita...

Preu 33,95 €