Llista de productes de la marca Play-Doh

Per jugar i fer formes amb plastilina
Per jugar i fer formes amb plastilina

Play-Doh pac 4 pots

Pack que conté 4 pots de plastilina de colors bàsics per modelar i jugar. Perfecte per als més petits.

Preu 4,95 €
  • Oferta!

Playdoh pot individual

El que pots imaginar ho pots crear amb Play-Doh. Molts colors diferents.

Preu 1,40 €

Playdoh dentista bromista

Amb aquest set els nens se sentiran dentistes de veritat, podran treure queixals, trepar les dents i posar brackets.

Preu 14,95 €

Play-Doh fàbrica Boja

Crea un munt textures diferents amb la fàbrica boja. Inclou dos pots. L'eina extrusora de la fàbrica boja crea divertides formes de colors.

Preu 7,95 €

Play-Doh tub de galetes

Crea milers de galetes amb diferents formar i colors a la teva cuina de PLAYDOH amb aquest tub de galetes. En un dels tubs trobem la forma d'estrella i de flor, amb dos pots de diferents colors, i un altre tub amb motlles en forma de cor i circular, també amb dos pots de diferents colors....

Preu 3,00 €

Play-doh modela el teu gelat

Crea i diverteix-te amb els nous motlles de Play-Doh. Preu per unitat. Es venen per separat i serviran segons disponibilitat.

Preu 3,95 €

Play-Doh Pack 8 Pots

Play-Doh - Pack 8 pots (diversos colors), un pack que inclou 8 pots petits de plastilina Play-Doh. Modela i dóna forma a la plastilina de colors. Podràs crear tot el que t'imagines!

Preu 7,95 €

Play-Doh Unicorn Gelats Deliciosos

Coneix a Tootie l'unicorn. Prem la seva crinera per fer gelats Play-Doh i aixecarà les potes, posarà cares divertides i farà sons quan estrenyi les dents. És molt senzill! Aixeca la crinera de l'unicorn i fica un color (o tots els colors!)

Preu 23,95 €

Super Barbacoa de Play-Doh

Crea divertides hamburgueses amb la super Barbacoa de Play-Doh. Inclou 6 pots de plastilina Play-Doh i un munt d'accessoris com ara una espàtula, forquilla i ganivet, plats o la taula de tallar.

Preu 19,95 €

Dino Illa del volcà de Play-Doh

Recrea un lloc d'una altra era, on un volcà entra en erupció i expulsa un nou material PLAYDOH d'allò més divertit. Juga amb el slime vermell que pot caure pel volcà, troba fòssils que s'amaguen pel producte i gaudeix amb una aventura màgica.

Preu 24,95 €

Cub activitats Play-Doh

Cub creatiu amb 46 accessoris per fer manualitats: llapis de colors, aquarel·les, làmines d'adhesius, plantilles, retoladors i plastilina.

Preu 15,95 €

Super maletí de Play-Doh

Assortiment de mes de 20 eines i 8 pots de colors amb les quals podem tallar, pastar i donar forma a la plastilina. Gaudeix modelant i creant fantàstiques formes de plastilina Play-Doh amb aquest Super Maletí. El cub de plàstic reutilitzable té una nansa i un disseny que és ideal per a ficar els...

Preu 24,95 €