Llista de productes de la marca SuperThings

Sandvitxera SuperZings

Sandvitxera o carmanyola de plàstic infantil dels SuperZings. S'obre i tanca amb una pestanya. Mesures: 17 x 14 x 6 cm. Sense safata interior. Material: Polipropilè PP5 apte per al seu ús en alimentació. No apte per utilitzar al microones. No apte per a rentar al rentaplats.

Preu 3,50 €

Puzle Super Zings

Tres puzles de 49 peces cada un de Super Zings. Mida dels puzzles: 18x18cm. Edat: A partir de 5 anys.

Preu 9,95 €

SuperThings Power Machines 4 Powerjet

Descobreix el blíster Powerjet, que contenen 2 Powerjets diferents i 4 SuperThings de la sèrie Power Machines (un d'ells és un capità platejat!). Benvingut a Kaboom City, la llar dels SuperThings!

Preu 8,00 €

SuperThings Sèrie 7 Battle Spinners

Lliura grans batalles amb aquestes baldufes amb llançador: SuperThings Battle Spinners! 4 models a triar: Electric Storm, Jungle Raider, Volcano Viper i Frozen Flash

Preu 9,00 €

SuperThings Sèrie 7 Battle Arena

El Battle Arena de SuperThings Power Machines és l'estadi de Kaboom City on podràs recrear les batalles de Spinners de SuperThings. El guanyador es decidirà al millor de 5 batalles! Aquest playset inclou 2 spinners exclusius i 2 SuperThings exclusius

Preu 30,00 €

SuperThings Peluix Dr. Frostikus

Peluix de 25 cm amb capa de SuperThings, model Dr. Frostikus Trickster Troop. El fabricant recomana el rentat a mà i no ficar a l'assecadora.

Preu 12,50 €

SuperThings Peluix Hardlock

Peluix de 25 cm amb capa de SuperThings, model Hardlock Super Leader Hero. El fabricant recomana el rentat a mà i no ficar a l'assecadora.

Preu 12,50 €

Joc de taula Superzings Powers Kid Kazoom

Sigues el primer jugador a dominar a Kid Kazoom. Tria el poder, però ..... Serà suficient per derrotar Kid Kazoom? Desafia i domina a Kid Kazoom 6 cops per guanyar el joc.

Preu 14,95 €

Sobre Superthings Powerjet

Sobre sorpresa amb 1 Superthings +1 Powerjet. Models aleatoris, no podem saber quin hi ha a l'interior.

Preu 2,50 €

T-Racers Playset Eagle Jump

Posa el teu T-Racer en el llançador, apunta, calibra la força ... i dispara! Aconseguirà superar la barrera del cactus o xocarà i hi caurà? Superar el desafiament és a les teves mans! Conté: 1 pilot i 1 vehicle T-Racer exclusiu, 1 llançador, 1 rampa, 1 escenari

Preu 19,90 €

Teclat electrònic Superthings

Piano electrònic de joguina de 25 tecles de Superthings. Amb diferents sons, cançons pregravades, ritmes i diverses funcions.

Preu 19,95 €

SuperThings Kazoom Kids Starter Pack

El StarterPack de Superthings Kazoom Kids és la guia informativa de la nova col·lecció de MagicBox, i pertany a la Sèrie 8 dels originaris Superzings. En aquesta col·lecció les joguines tenen forma de nens superherois. Inclou 1 Guia, 1 Còmic, 3 Superthings i 1 Slider Metàl·lic.

Preu 5,00 €

Motxilla infantil SuperThings

Motxilla dels SuperThings per a educació infantil. Amb butxaca frontal amb cremallera i una butxaca lateral amb reixeta. Nanses encoixinades i tires amb velcro per adaptar a carro. Mesures: 33 x 27 x 10 cm.

Preu 20,95 €

Motxilla Superthings

Motxilla escolar dels Superthings amb gran butxaca frontal amb cremallera i butxaques laterals de reixeta. Es pot adaptar a carro mitjançant tires de velcro. Mesures: 42 x 32 x 14 cm

Preu 26,95 €