Llista de productes de la marca HotWheels

Cotxes i pistes Hot Wheels
Cotxes i pistes Hot Wheels

Filtres actius

Hot Wheels vehicle split speeder

Aquests vehicles poden dividir-se en dos i combinar-se entre ells gràcies al seu enginyós sistema magnètic! Presenten temàtiques i estils espectaculars per cridar l'atenció dels nens.

Preu 6,95 €

Hot Wheels Supercamions

Aquests camions nous estan preparats per córrer! Es poden llançar a tota velocitat per les pistes Hot Wheels. ¡Les cabines i els remolcs dels camions es poden intercanviar! Cada camió inclou un cotxe.

Preu 17,95 €

Hot Wheels Supercamions Sky Show Rig

Aquests nous camions estan preparats per córrer! Es poden llançar a tota velocitat per les pistes Hot Wheels. ¡Les cabines i els remolcs dels camions es poden intercanviar! Inclou una avioneta

Preu 20,95 €

Hot Wheels Color Reveal (model sorpresa)

El pack de Hot Wheels inclou dos vehicles a escala 1:64 Hot Wheels amb un revestiment especial Color Reveal . Per mostrar el seu color, omple el tambor on vénen els vehicles amb aigua i remulla els Hot Wheels fins que l'aigua canviï de color. Després, treu el cotxe i veuràs la preciosa decoració...

Preu 13,95 €

Maletí metàl·lic per a 18 Hot Wheels

Pràctic maletí per transportar els teus cotxes Hot Wheels de la mateixa mida, amb nansa i un tancament de seguretat a l'interior, amb 18 compartiments per col·locar els teus vehicles ordenats.Estupenda caixa de llauna molt resistent als cops.Cap qualsevol cotxe de HotWheels de mida estàndard.No...

Preu 15,95 €

Benzinera Monster Trucks de Hot Wheels

La benzinera Monster Trucks de Hot Wheels és la pista d'entrenament perfecta per a una destrucció èpica. Els nens i nenes poden conduir el Monster Trucks Demo Derby inclòs fins a un dels sortidors de gasolina per proveir o realitzar una ràpida posada a punt a l'elevador de tisora ??ajustable...

Preu 31,95 €

City Queixalada del Tauró de Hot Wheels

City Queixalada del Tauró de Hot Wheels és un garatge espectacular, però vés amb compte amb el perillós tauró que ataca i devora vehicles incauts.Aquest conjunt de joc compta amb tres interruptors que activen el tauró de manera aleatòria perquè irrompi a la pista i devori el cotxe.Si arribes fins...

Preu 59,95 €

Hot Wheels Camió de transport

El camió de transport i pista de Hot Wheels® redefineix l'emmagatzematge i les carreres de Hot Wheels® amb un increïble camió ple de sorpreses. Les petites finestres del camió mostren els més de 20 cotxes d'Hot Wheels® que pot emmagatzemar al seu interior i, quan els nens o nenes tiren de la...

Preu 32,95 €

Hot Wheels Monster Truck Skeletor

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil monstruós Skeletor.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Hot Wheels cotxe Monster Truck Race ACE 1:64

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil cotxe de curses RACE ACE.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Hot Wheels Monster Truck Motosaurus 1:64

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil dinosaure Motosaurus.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Hot Wheels Monster Truck Godzilla

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil monstruós Godzilla.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Hot Wheels Monster Truck Mercedez-Benz UNIMOG

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil ranxera Mercedez-Benz UNIMOG.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Hot Wheels Monster Truck Night Shifter 1:64

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil cotxe de curses Night Shifter.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Hot Wheels Monster Carbonator XXL

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil ampolla de refresc Carbonator XXL.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €
  • Nou

Hot Wheels Monster Truck Gotta Dump

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil camió de construcció Gotta Dump.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €
  • Nou

Hot Wheels Monster Truck Ratical Racer 1:64

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil animal Ratical Racer.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €
  • Nou

Hot Wheels Monster Truck Bowser 1:64

Cotxe Monster Truck de Hot Wheels a escala 1:64 model estil monstruós Bowser.Els tot terrenys Monster Trucks de Hot Wheels són els més robustos i aconsegueixen dominar qualsevol competició. Són perfectes per a enfrontar-se en combats d'1 contra 1 gràcies a les seves gegants rodes.

Preu 7,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€