Llista de productes de la marca Fortnite

Fortnite - Pinyata Llama Drama Loot i Accessoris

Fortnite - Pinyata Llama Drama Loot i Accessoris, una Llama de 30 cm de cartró i molts accessoris. Inclou 23 peces, entre elles: 1 figura, 10 armes, materials de construcció i molts més accessoris.

Preu 29,95 €

Figura Fortnite Solo Mode Raptor

Figura de 10 cm de Raptor amb 19 punts d'articulació, arma i peana per colocar la figura imitant la fusta del joc. Un dels primers skins del popular joc per col·leccionar!

Preu 14,95 €

Figura Fortnite Solo Mode Carbide

Figura de 10 cm de Carbide amb 19 punts d'articulació, arma i peana per colocar la figura imitant la fusta del joc. Un dels primers skins del popular joc per col·leccionar!

Preu 14,95 €

Fortnite Fort Display + 1 figura

Construeix una fortalesa i posa't a cobert! El set Port-a-Fort és la forma perfecta per exposar la teva col·lecció de minifiguras d'acció Battle Royale! El Port-a-Fort inclou una figura exclusiva i una granada com a accessori.

Preu 19,95 €

Nerf Fortnite AR-L

Passa-ho en gran recreant partides del teu joc preferit amb el nou blaster Fortnite motoritzat de dards d'Elit. Capacitat de 10 dards, inclou 20 dards.

Preu 59,95 €

Fortnite figura legendària Agent Peely

Figura de l'Agent Peely del videojoc Fortnite. Col·loca'l com vulguis gràcies als seus 35 punts d'articulació i les seves diferents cares i accessoris.

Preu 29,95 €

Supersoaker Fortnite Burst AR

Juga a Fortnite a la vida real amb el blaster d'aigua BURST AR de Nerf, rèplica del famós videojoc Fortnite. Emplena el seu dipòsit d'aigua i no deixis de mullar als teus adversaris.

Preu 22,95 €

Super soaker Fortnite RL

Ja pots jugar a Fortnite a la vida real! Juga amb la nova Super Soaker Fortnite RL, el llançador d'aigua rèplica exacta del blaster de'l famós videojoc Fortnite.

Preu 17,95 €