POLÍTICA DE PRIVACITAT I DE PROTECCIÓ DE DADES

A continuació, detallem la política comercial de Joguines Somnis, denominació comercial de DUREXVI S.L.


Abast de la política de protecció de dades personals

Aquesta política de protecció de dades de caràcter personal abasta qualsevol tractament de dades que pugui produir-se en navegar o interaccionar per qualsevol de les nostres pàgines web o les xarxes socials en les quals puguem tenir presència (Facebook, Youtube, Instagram, etc.). Al final d'aquest document s'especifica informació especial en el cas de l'ús de les xarxes socials. També s'aplicarà a qualsevol procediment intern de l'empresa que requereixi la recollida de dades , ja sigui en formularis en format paper o qualsevol altre sistema.

En qualsevol d'aquests mitjans, vostè pot consultar informació, i en alguns casos emplenar formularis, contestar enquestes, participar en concursos, realitzar consultes, enviar fotografies, realitzar comentaris, etc.… i, per tant, proporcionar-nos informació de dades de caràcter personal. Tots els tractaments estan subjectes a la nostra política de privadesa.

Qui és el responsable de les seves dades personals?

En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016, informem, que les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran tractats per DUREXVI, S.L. amb CIF B17366303, amb domicili social al carrer Ferran Soldevila nº4 de Girona.

Qui és el Delegat de Protecció de Dades Personals?

El Delegat de Protecció de Dades Personals és la persona encarregada de protegir el dret fonamental a la protecció de dades personals a Durexvi, S.L. i s'encarrega del compliment de la normativa de protecció de dades. Podrà contactar amb el Delegat de Protecció de Dades Personals enviant un correu a info@joguinessomnis.cat

Quines dades personals recollim a la nostra web?

En la navegació per el nostre WEB es possible que es recullin de vostè certes dades de caràcter personal, necessàries per a la prestació dels serveis demanats.

Passem a detallar les dades personals que recollim, on les recollim i la seva finalitat:

APARTAT

DADES RECOLLIDES

FINALITAT I LEGITIMACIÓ

DESTÍ I TRACTAMENT

Alta de nou client

Nom, correu electrònic, edat

Creació d'un compte d'usuari per poder comprar al nostre lloc web i gestionar les seves comandes. Legitimada per la relació contractual entre ambdues parts.

La nostra empresa

Alta d’adreces d’enviament i /o facturació

Nom, adreça, telèfon, i altres dades de contacte que el client consideri necessaries.

Facturació i enviament de la comanda a l’adreça indicada pel client. Legitimat per la relació contractual entre les dues parts.

La nostra empresa

Empresa de transport

Formulari de contacte

Nom, correu electrònic

Respondre a la qüestió enviada, legitimada per la seva petició prèvia.

La nostra empresa

Newsletter

Correu electrònic, nom, idioma

Enviament de comunicacions comercials, legitimat amb el seu consentiment a l’indicar que vol rebre la nostra newsletter.

La nostra empresa

El seu consentiment pot ser revocat en qualsevol moment comunicant-ho per mitjà d’un correu electrònic a info@joguinessomnis.cat

Per quina raó utilitzem les seves dades personals?

A continuació, li expliquem la base legal que ens permet tractar les seves dades personals.

 1. En compliment d'una relació contractual.
 2. Quan ens dóna el seu consentiment.
 3. Per interès legítim de la nostra empresa per mostrar-li serveis, productes i iniciatives que puguin interessar-li.
 4. Compliment d'obligacions imposades per Llei.

Els recordem que pot revocar el seu consentiment a qualsevol moment en la següent adreça: info@joguinessomnis.cat

Publicacions de fotos o vídeos a la pàgina web o a les xarxes socials

Per a la publicació de fotografies o vídeos dels nostres treballadors, clients, usuaris o menors a la web o xarxes socials, igual que per recopilar dades per realitzar un concurs o tractar qualsevol altra dada personal, prèviament obtenim el consentiment previ, explícit, indiscutible i informat del titular que, en el cas dels menors de 14 anys, s'atorga pels pares o tutors legals.

El tractament d'aquestes fotos, acata el principi de proporcionalitat, és a dir, solament es tracten estrictament per a la finalitat per la qual s'ha prestat el consentiment.

Dades no pertinents

Joguines Somnis adverteix als usuaris que, excepte l'existència d'una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, per la qual cosa l'usuari a tot moment haurà de tenir en compte que solament pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequats, pertinents, actuals, exactes i veritables

Quant temps conservarem les seves dades?

DUREXVI SL guarda les seves Dades Personals mentre sigui necessari per a la fi per la qual van ser recopilats.

A qui comunicarem les seves dades personals?

A Joguines Somnis només passarem les seves dades a les empreses externes necessàries per al fi que van ser recopilades. Són els següents:

- A l'empresa transportista per poder efectuar el lliurament de les mercaderies a la seva adreça.

- A qualsevol de les botigues adherides sota la denominació Joguines Somnis, en el cas que les recollides o devolucions es realitzin en aquests establiments.


Mesures de seguretat

DUREXVI S.L. assegura l'absoluta confidencialitat i privadesa de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures essencials de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat.

L'Usuari es compromet a fer un ús diligent i a no posar a la disposició de tercers el seu nom d'usuari i contrasenya, així mateix es compromet a portar a la disposició de l'empresa qualsevol, robatori, pèrdua o risc d'accés de tercers al seu usuari.

Drets sobre les seves dades personals

En qualsevol moment vostè pot exercir el seu dret a accedir, rectificar, oposar, limitar i si fos el cas suprimir (dret a l'oblit) les dades de caràcter personal subministrades. Com pot fer-ho?
Enviant un correu electrònic a info@joguinessomnis.cat amb la seva petició.


Per exercitar els seus drets, acompanyi la seva sol·licitud amb una còpia del DNI o document similar. L’exercici dels seus drets és gratuït.

Xarxes socials

El funcionament de les xarxes socials no està sota el control de la nostra empresa, i per tant la informació que publiqui serà compartida per tots els usuaris que les consultin. Així mateix, aquestes xarxes permeten la interacció amb altres usuaris. A continuació, es detallen unes premisses que ha de tenir en compte.

L'objecte de la utilització de les xarxes socials és donar visibilitat i difusió dels productes que ven Joguines Somnis. En principi, s'aplica la mateixa política de protecció de dades especificada en aquest document, quant a la recollida, tractament i cessió de dades.

L'usuari ha de comprometre's a:

 • No publicar informacions que no responguin als requisits de veracitat, interès públic i respecte a la dignitat de les persones. Especialment, l'usuari haurà d'evitar tota conducta que pugui atemptar contra el principi de no discriminació per raons de sexe, raça, religió, ideologia o qualsevol un altre circumstància personal o social, i contra la intimitat, l'honor i la pròpia imatge, sent el responsable final sobre la veracitat i legalitat dels continguts que publiqui
 • No gravar ni publicar imatges, vídeos o qualsevol altre tipus de registre sense el consentiment dels afectats

Joguines Somnis no s'identifica amb les opinions expressades per uns altres ni amb la ideologia dels perfils amb els quals tingui amistat a cap xarxa social.

Joguines Somnis es reserva el dret d'eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per uns altres que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho, o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Així com de bloquejar o denunciar el perfil autor d'aquests missatges.

Les xarxes socials gestionades per DUREXVI , S.L. són:

XARXA SOCIAL

ADREÇA

Facebook

https://www.facebook.com/joguinessomnis/

Instagram

https://www.instagram.com/joguines_somnis/

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCWLqYq1P8UhxJ3bC7ScIyFw

Recomanacions als usuaris/les usuàries:

 • Revisi i llegeixi les condicions generals d'ús i la política de privadesa de la xarxa social al moment de registrar-se.
 • Aprengui les possibilitats de configuració i ús que la xarxa ofereixi.
 • Configuri adequadament el grau de privadesa del perfil d'usuari a la xarxa social.
 • No publiqui informació excessiva sobre la seva vida personal i familiar.
 • Vagi amb compte amb la publicació de continguts audiovisuals i gràfics en el seu perfil, especialment si s'allotjaran imatges relatives a terceres persones.
 • No ofereixi dades de tercers sense el previ consentiment d'aquests.

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€