Musicals

HI ha 24 productes.

Mostrant 1-24 de 24 producte (s)

Filtres actius

Guitarra Rock

Guitarra rock infantil amb sons. Converteix-te en un guitarrista i fes els teus primers principis com a músic amb aquesta fantàstica guitarra!

Preu 14,95 €

Enchantimals micro de mà

Micròfon amplificador d'Enchantimals amb melodies, efectes de so i llums. I amb un preciós penjoll clauer d'un eriçó de regal!

Preu 17,95 €
  • Oferta!

Tambor circ Reig

Tambor de circ senzill de Reig. Inclou baquetes de plàstic. Sense Caixa.

Preu 9,95 €

Tambor Sounder metal·litzat Reig

Fantàstic tambor infantil sounder metal·litzat. Inclou baquetes i corretja per penjar. Gran qualitat de so. Afavoreix la desinhibició i la familiarització amb la música. Exercita el ritme i la imaginació. Diàmetre: 25 cm. De 3 a 6 anys.

Preu 13,95 €

Guitarra amb micròfon

Guitarra de joguina amb sons, micro i suport per al micro. Disponible en blau o en rosa. Necessita 3 piles AA (no incloses)

Preu 29,95 €

Saxofon metal·litzat 8 notes

Saxòfon de joguina metal·litzat amb 8 notes. Afavoreix la desinhibició i la familiarització amb la música. Exercita el ritme i la imaginació.

Preu 11,95 €

Òrgan infantil amb micro

Òrgan infantil amb micro llums i sons. Desmunta la base i aconsegueix un piano de sobretaula! Mides caixa: 49 x 36 x 10 cm. Piles: 3x AA R6

Preu 29,95 €

Karaoke Boom Box

Amplificador wireless 2 micròfons amb efecte eco Regulació volum dels micròfons Connexió wireless (CZ-B003T) Presa de connexió a un lector MP3 (cable inclòs) Efectes lluminosos Alim: 6 piles de 1,5 V R6 / AA ( no incloses) Dim: 280x260x70 mm

Preu 33,95 €

Teclat digital 37 tecles

Teclat digital 37 tecles midi (DO-DO) 8 Sons 6 Ritmes 5 cançons pregravades 4 sons de bateria Pots gravar i reproduir les teves pròpies melodies Controls: Volum general, Start / Stop, Tempo +/- Entrada USB per Flash drive

Preu 27,95 €

Funky El Piano Orquestra

El primer piano educatiu que ajuda a descobrir el piano i el so de les notes. Els nens descobriran les notes musicals, reconeixeran els sons típics de cada instrument dins de l'orquestra i aprendran el sentit del ritme. Amb 7 instruments diferents, 20 cançons, 5 gèneres musicals i 7 llums de...

Preu 29,95 €

Tambor Electrònic Amb Formes

Tambor electrònic amb cançons demo, llums, 4 efectes de so, funció una tecla una nota, 4 figures geomètriques, 2 nivells de volum, apagat automàtic.

Preu 14,95 €

Teclat electrònic Superthings

Piano electrònic de joguina de 25 tecles de Superthings. Amb diferents sons, cançons pregravades, ritmes i diverses funcions.

Preu 28,95 €

Micro i Guitarra Pocoyo

Micro i guitarra infantil de Pocoyó. Micròfon regulable en alçada amb amplificador. La guitarra és petita, d'uns 50cm i va unida a l'amplificador. Utilitza piles 4x1.5V / AALR6 (no incloses)

Preu 29,95 €

Bateria tàctil electrònica

Bateria tàctil electrònica amb mes de 15 efectes de so i melodies. Amb 3 botons de selecció per a escollir entre melodies, sons de tambor o d'animals, i 4 botons principals per triar quina melodia vols, els diferents sons del tambor o l'animal que vols escoltar, a triar entre un ocellet, un...

Preu 15,95 €

Òrgan 61 tecles amb micro

Teclat electrònic infantil de 61 tecles amb botons per canviar el so, ritmes, melodies, etc. Inclou micròfon, cable d'àudio i té entrada d'USB per grabar. Pot funcionar amb piles (no incloses) o endollat (carregador no inclòs)

Preu 34,95 €

Òrgan electrònic Peppa Pig

Petit òrgan electrònic infantil de la Peppa Pig de 8 tecles, amb botons per cançons demo i ritmes. Funciona amb piles AA (no incloses)

Preu 20,95 €

Guitarra Electrònica Spiderman

Guitarra elèctrica de joguina de l'Spiderman. Amb 6 cordes, corretja i 3 cançons. Funciona amb 2 piles AA LR6 (no incloses)

Preu 31,95 €

Teclat Digital amb 49 notes

Fantàstic teclat digital amb 49 notes, 200 sons i ritmes, 60 melodies pregravades, 8 pads amb sons de bateria i 1 pantalla per visualitzar les funcions (aprenentatge, programació, transposició, efectes...). Incorpora 2 preses tipus jack: auriculars i micròfon (no inclosos) i bossa de transport.

Preu 59,95 €

Kidi SuperStar LightShow

Karaoke electrònic interactiu, connexió per a MP3, efectes de llums, veus, gravadora, altaveu incorporat, jocs, sons d'aplaudiments i ovacions. A partir de 5 anys.

Preu 69,95 €