Llista de productes de la marca Ladybug

Ladybug i Chat Noir, els nous super herois parisins!

Ladybug i Chat Noir, els nous super herois parisins!

Intercomunicador de LadyBug

Amb l'intercomunicador de Ladybug et podràs comunicar amb 10 personatges diferents de la teva sèrie preferida. Tria entre Marinette, Adrien, Chloé o fins i tot Lepidòpter. Obre la tapa de l'intercomunicador, selecciona un heroi o amic, gira la ruleta per coincidir amb la màscara correcta i...

Preu 24,95 €

Pack nines Ladybug i Gat Noir

Pack de nines articulades de la sèrie Prodigiosa Ladybug que inclou en Gat Noir i la Ladybug amb els seus vestits clàssics.Tenen un iman a les mans tancades per poder fer la seva salutació final de xocar punys quan acaben de vèncer a les víctimes de l'Sphinx.Recomanat a partir de 4 anys. No...

Preu 44,95 €

Nina Ladybug transformable

Nina articulada de 26 cm de la sèrie Prodigiosa Ladybug. Amb un mecanisme súper senzill de brillantons, podràs transformar la Marinette en Ladybug en qüestió de segons. Inclou antifaç. ¿Tikki? Transforma'm!Recomanat a partir de 4 anys.

Preu 32,95 €

Nina Ladybug

Nina articulada de la sèrie Prodigiosa Ladybug. Aquesta Ladybug amb el seu vestit clàssic de superheroïna té 11 punts d'articulació, en els que s'inclouen els colzes i els genolls. Inclou io-io i el seu Kwami Tikki Recomanat a partir de 4 anys.

Preu 24,95 €

Nina Gat Noir

Nina articulada d'en Gat Noir de la sèrie Prodigiosa Ladybug. Aquest Gat Noir té 11 punts d'articulació, en els que s'inclouen els colzes i els genolls. Inclou bastó i el seu Kwami Plagg Recomanat a partir de 4 anys.

Preu 24,95 €