Llista de productes de la marca Frozen

Productes de la pel·lícula Frozen (El regne del gel)

La gran pel·lícula d'animació de Disney de l'any 2013. Reviu la història de l'Anna, l'Elsa i en Kristoff!

Frozen Premium Tattoos

Set amb 290 tatuatges inspirats en Frozen i el curt "Frozen Fever". Es posen fàcilment amb aigua i són dermatològicament segurs. Inclou esponja.

Preu 14,95 €

Mega Tubo Frozen

Es tracta d'un conjunt de material de manualitats compost per: 4 fulles de pintar, 12 ceres de pintar, 2 fulles d'adhesius, 4 pots de plastilina i 6 motlles de plastilina.

Preu 10,95 €

Elsa Frozen 2

A la pel·lícula Frozen 2 de Disney, quan l'antiga màgia es desperta, Elsa emprèn un viatge lluny de casa en què es posen a prova els seus poders i descobreix qui és en realitat. Els nens poden recrear escenes de la pel·lícula de Frozen 2 de Disney amb aquesta nina clàssica d'Elsa, amb el seu...

Preu 14,95 €

Frozen 2 El diari de Frozen

Un fabulós diari Frozen personalitzat per muntar, decorar i confiar-li els teus secrets a Elsa i Anna. El kit inclou pàgines de colors i una gran col·lecció d'accessoris perquè puguis submergir-te en el món encantat de Frozen. Un diari únic per decorar i personalitzar gràcies als adhesius Frozen...

Preu 24,95 €

Frozen 2 Laboratori de bellesa Spa

Un kit especial que inclou ingredients i eines per realitzar creacions personalitzades. Nens i nenes podran realitzar perfums, sabons, bombes efervescents i molts altres productes de bellesa perfumats i segurs!

Preu 29,95 €

Frozen 2 Magic Ice Steps

Ara les nenes podran recrear els poders d'Elsa, amb el Magic Ice Steps. Les nenes es podran posar a les seves sabatilla aquest projector màgic, permetent-li a cada pas de recobrir de "flocs de neu" el terra al seu voltant i emetent sons de vidres

Preu 24,95 €

Frozen 2 nina Elsa musical

Aquesta nina musical de l'Elsa s'assembla molt a el personatge i duu el vestit d'esperit del final de la pel·lícula. Prem el botó i s'il·luminarà i cantarà la cançó de Frozen 2 "Show Yoursef" en espanyol o anglès (la nina per defecte està en "demo", s'ha de moure la palanca i escollir l'idioma...

Preu 21,95 €

Nina Elsa Llum a l'aigua

Recrea les millors escenes de Frozen 2 amb aquesta nina d'Elsa. ¡Submergeix-la sota l'aigua i s'il·lumina el seu vestit!

Preu 22,95 €

Pissarra magnètica Frozen 2

Pissarra magnètica "màgica" inspirada en la pel·lícula Frozen 2. Amb una pràctica nansa per portar-la on vulguis-tres imants amb formes per decorar les teves creacions. Recomanat a partir de 4 anys.

Preu 14,95 €

Cadira monoblock Frozen 2

Cadira infantil de plàstic de l'Elsa a Frozen 2, color lila clar amb reposabraços. Apilable. Mides: 36,5 x 40 x 51cm

Preu 9,95 €

Patinet de tres rodes Frozen 2

Patinet de 3 rodes amb llicència Frozen 2. Manillar regulable en alçada en 5 cm. Dibuix de la base en IML perquè sigui més durador. Resistent estructura d'alumini lleugera per al millor maneig possible.

Preu 31,95 €

Joier secret amb música de Frozen

Joier musical de Frozen, amb tancament de combinació numèrica digital. Podràs guardar tot el que necessites als seus múltiples calaixos i compartiments. Amb imatges d'Anna i Elsa, de la famosa saga de pel·lícules Frozen.

Preu 29,95 €