MÈTODES DE PAGAMENT

Al realitzar la comanda el client pot escollir pagar les compres mitjançant targetes VISA, MASTERCARD, Bizum, o amb una transferència bancària.

VISA / MASTERCARD / MAESTRO

La validació del pagament amb targeta es fa a través del sistema de TPV virtual de Redsys i la pasarel·la de pagament de “la Caixa”. Les dades confidencials tals com números de targeta o claus de seguretat es gestionen directament amb “la Caixa” i per tant, ni Joguines Somnis ni Redsys no hi tenen accés. La validació de la compra amb targeta de crèdit és immediata.

BIZUM

Si escull aquesta opció de pagament, també es fa amb el sistema extern de TPV de Redsys. En la pàgina de pagament haurà d'escriure el seu número de telèfon. Llavors li demanarà la clau de pagament, que és un número  (normalment 4 dígits) que rebrà en el telèfon que ha donat.

És imprescindible tenir activat el servei Bizum per poder pagar amb aquest mètode.TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA PER CLIENTS DE LINEA OBERTA

El pagament per transferència bancària es realitza de del mateix link de pagament del TPV virtual de Redsys, escollint la modalitat de Transferència un cop dins del sistema de "la Caixa". Si el Client té contractat el servei de Línea Oberta de "la Caixa", podrà realitzar la transferència al moment des de la mateixa web de la entitat. La validació del pagament es fa de manera automàtica des del sistema de "La Caixa"

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA TRADICIONAL

Si el client vol fer una transferència des d'una altra entitat o simplement no vol fer la transferència instantànea tot i ser client de "La Caixa", pot escollir Transferència Bancària com a mètode de pagament. En aquest cas, un cop confirmada la comanda, se li proporcionaran les dades necessàries per realitzar la transferència des de la seva entitat financera. El temps aproximat de confirmació per pagament per transferència és d’entre un (1) i dos (2) dies hàbils.

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€