Llista de productes de la marca Santoro

Responsables de Gorjuss, Kori Kumi, Mirabelle i moltes altres creacions de "coses boniques"

Responsables de Gorjuss, Kori Kumi, Mirabelle i moltes altres creacions de "coses boniques"

Fofucha Gorjuss Pur. Love

Construeix una preciosa nina fofucha de Gorjuss amb goma eva Ara amb les FOFUCHAS d´Educa els nens i nenes podran fer la seva Fofucha SENSE RISC. Com? Perquc amb les Fofuchas d´Educa NO cal aplicar calor ni utilitzar cola o silicona.

Preu 24,95 €

Set papereria Gorjuss

Set de papereria de Gorjuss, de l'il·lustració Fairgroud Up and Away que inclou 4 llapissos, goma, maquineta, bloc de notes espiral de 80 fulls i celo amb purpurina.

Preu 12,50 €

Motxilla Gorjuss Fairground First Prize

Motxilla de Gorjuss, de la línia Fairground First Prize, de colors violacis i grocs. Té dos compartiments principals i una butxaca frontal gran, a més de butxaca lateral per portar-hi l'ampolla. Inclou tires toves, un clauer pompó i compartiment interior per portàtil. Per primària o secundària....

Preu 64,95 €

Motxilla Gorjuss Fairground Up and Away

Motxilla de Gorjuss, de la línia Fairground Up and Away, de colors blaus, violacis i rosa fosc. Té dos compartiments principals i una butxaca frontal gran, a més de butxaca lateral per portar-hi l'ampolla. Inclou tires toves, un clauer pompó i compartiment interior per portàtil. Per primària o...

Preu 64,95 €

Set papereria Gorjuss Fairground First Prize

Set de papereria de Gorjuss, de l'il·lustració Fairgroud First Prize que inclou 3 bolis, regle marcapàgines i quadern organitzador / agenda d'anelles amb 160 pàgines dins d'un estoig de PVC transparent amb cremallera.

Preu 15,95 €