Llista de productes de la marca Santoro

Responsables de Gorjuss, Kori Kumi, Mirabelle i moltes altres creacions de "coses boniques"

Responsables de Gorjuss, Kori Kumi, Mirabelle i moltes altres creacions de "coses boniques"

Motxilla Porta ordinador Gorjuss

Motxilla porta ordinador Gorjuss. Amb compartiment per a portàtils de fins a 15 ". Mesura: 29x40x13 cm. Material: imitació de pell (sintètic)

Preu 64,95 €

Crea el teu diari Gorjuss

Tot el material necessari per crear pas a pas el diari de Gorjuss. Conté: 2 tapes de cartró (207 x 147 mm) 80 fulles de 4 colors diferents (207 x 147) 2 folres adhesius per a les tapes (315 x 255) 1 cinta per fer llaços (800 mm) 2 tubs de purpurina adhesiva, 3 fulls d'adhesius i Instruccions.

Preu 19,95 €

Fofucha Gorjuss Pur. Love

Construeix una preciosa nina fofucha de Gorjuss amb goma eva Ara amb les FOFUCHAS d´Educa els nens i nenes podran fer la seva Fofucha SENSE RISC. Com? Perquc amb les Fofuchas d´Educa NO cal aplicar calor ni utilitzar cola o silicona.

Preu 24,95 €

Gorjuss crea la teva caixa decoració

Crea una magnífica caixa de decoració on desar tots els teus secrets amb Gorjuss. Una caixa màgica feta a mà plena d´elements decoratius de Gorjuss que conté tots els objectes de papereria necessaris perquè nens i nenes gaudeixin de llargs moments de diversió en companyia de Gorjuss.

Preu 24,95 €

Set de regal nina Gorjuss

Set de Regal Nina del personatge de Gorjuss The Secret i llenç del mateix personatge de mesures 20x30 cm. Preu per unitat. El model es servia segú existència.

Preu 22,95 €

Gorjuss Designer taula de disseny

Crea els teus dissenys de Gorjuss amb la taula de llum, acoloreix i decora'ls amb els adhesius! Conté: 1 taula de llum, 1 llibret de 32 pàgines amb models, patrons i instruccions, 1 llapis, 1 fulla amb adhesius. Requereix 3 piles AAA (no incloses). A partir de 5 anys.

Preu 21,95 €