Llista de productes de la marca Goula

Joguines de fusta, educatius i per bebè

Joc de la Pesca

Divertit joc de la pesca magnètic. Canyes i peixos de fusta de colors. Aconsegueix ser el millor pescador! Inclou instruccions del joc. A partir de 3 anys.

Preu 15,95 €

Domino animals

Aprèn amb aquest dòmino gegant els diferents animals de la Selva per una cara i el típic dòmino de punts per l'altra.

Preu 11,95 €

Trona Jungla

Per asseure a les nines a l'hora de dinar a la trona. Estampat de colors moderns. Plegable i molt pràctica. Estructura de metall gris. Ve desmuntada en 2 peces Ideal per nines de 30 a 52 cm.

Preu 19,95 €

Bressol viatge Jungla

Pràctica bressol per quan vagis de viatge amb els teus ninots i ja tindran el seu propi bressol on dormir. Desmuntable i amb la seva bosseta (34.5x11cm) per transportar-la on vulguis. Fàcil de portar.

Preu 21,95 €

Mission: Cheese! Goula

Aconsegueix tot el formatge abans que l'àvia arribi a casa. Conté 1 tauler amb casa 3D, 1 dau rodó, 2 peces de fusta, 1 formatge (en 10 porcions), 2 plats i 30 cartes de proves i instruccions de joc.

Preu 20,95 €

Formes geomètriques 25 peces

Diverteix-te fent construccions amb les diferents peces de fusta. Inclou un cotxe amb rodes. Formes originals i colors molt vius.

Preu 13,95 €

Domino Granja

Domino de fusta de faig i dibuixos moderns. Diverteix-te i aprèn els diferents animalets que pots trobar en una granja. Amb bosseta per desar el joc.

Preu 17,95 €

Macro Dominó

Diverteix-te amb aquest dòmino de peces de fusta grans per als més petits amb dibuixos d'animals i objectes de el món real. Inclou bossa per guardar el joc. 28 peces de fusta de faig (12 x 6cm).

Preu 22,95 €

Laberint Mar - Goula

Diverteix-te amb aquest joc de laberint de fusta ambientat en la temàtica del mar. Porta les peces d'un costat a l'altre del recorregut. Joc de manipulació especialment dissenyat per desenvolupar la motricitat fina.

Preu 16,95 €

Bunny's Garden - Goula

Bunny 's Garden és un divertit joc d'equilibris. Intenta no desequilibrar al conillet! Es pot jugar cooperativament intentant col·locar totes les peces sense que caiguin i quan estiguin totes en el conillet s'acaba el joc.

Preu 16,95 €

Mosaic

Clàssic joc dels mosaics de fusta. Diverteix-te amb aquest joc creatiu i d'observació. Completa les 5 làmines il·lustrades o creat tu mateix els teus propis dissenys en una làmina de color negre amb els pivots de fusta de colors.

Preu 14,95 €

Cubs apilables cotxes

Apila els diferents cubs seguint les seves seqüències (85 cm). Conté 5 il·lustracions diferents molt vistoses i de vius colors. Incloem un cotxe de fusta que apareix en una de les il·lustracions

Preu 17,50 €

Cups apilables Bosc

10 Cups apilables de cartró, amb 5 cares amb diferents motius (un tren, números, etc). Muntat mesura 85 cm.

Preu 15,95 €

Joc dels 3 porquets - Goula

El primer joc cooperatiu per als més petits. Els 3 porquets han d'arribar a casa abans que el llop. Senzilles regles de joc. 11 grans peces de fusta, tauler-puzzle i caseta 3D.

Preu 19,95 €

Joc d'enllaçar animals

Aprèn a enllaçar amb aquests animalets de cartró gruixut molt resistent, elements de fusta i 4 cordons de colors. Desenvolupa l'habilitat manual i la coordinació ull / mà. Recomanat a partir de 3 anys.

Preu 9,95 €